Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer
Data publicării:
Cristina Bâtlan a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, despre suma colosală pe care a pierdut-o în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai bogate și de succes femei de afaceri de la noi din țară, devenind antreprenoare chiar de la vârsta de 18 ani. Ea deține un brand românesc de genți și încălțăminte. Cu o experiență de peste 30 de ani în mediul afacerilor, cunoscuta femeie de afaceri deține 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Despre perioada de început a afacerii sale, Cristina Bâtlan spunea: „O singură factură neplătită era capitală, dădeam faliment. În fiecare zi, cred că timp de 10 sau 5 ani începeam să sunăm clienții să plătească. Era ceva îngrozitor”.

Te-ar putea interesa și: Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afaceri pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu

În 2022, cunoscuta femeie de afaceri a povestit că unul dintre cei care a pus-o într-o situație dificilă a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu. „I-am dat țesături pe care nu le-a plătit și am considerat că este un împrumut pierdut, 5000 de euro”, spunea Cristina Bâtlan.

Declarația ei a ajuns la urechile designerului Cătălin Botezatu care a recunoscut că a lucrat cu materialele luate de la femeia de afaceri, însă a subliniat că nu el se ocupa de achiziții și de plățile aferente. Mai mult, celebrul designer a spus că între timp ar fi plătit datoria.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu iubește din nou, la mai bine de jumătate de an de la divorțul de Cătălin Dobrescu: „Sunt foarte îndrăgostită de tine” / Video

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a dezvăluit când s-a produs, de fapt, despărțirea dintre ea și Cătălin Vișănescu: „Sunt relații care nu mai merg și trebuie să accepți”

În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, Cristina Bâtlan a mărturisit că cel care gestiona plățile în firma lui Cătălin Botezatu a decedat. Cu toate acestea, femeia de afaceri și Cătălin Botezatu au trecut sumele la pierderi și sunt în continuare prieteni.

„În afaceri pierzi, câștigi, negustor te numești. Cu Cătălin Botezatu bineînțeles că am reglat afacerea, a fost o conjunctură nefericită pentru compania lui pentru că omul care conducea afacerea s-a ocupat, într-adevăr, de plăți și acel om a decedat. Era greu pentru el să-și piardă și omul, să piardă compania și să-și dea seama că omul nu a gestionat bine situația. Am trecut și eu, și el la pierderi.

Suntem în continuare amici. Dacă nu lucrăm cu țesături, nu mai lucrăm împreună, dar au fost și alte pierderi. Cea mai mare, nu știu, francizele noastre în care am pierdut sute de mii de euro”, a spus Cristina Bâtlan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

 

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, declarații fără perdea despre culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Simt că o să dureze un pic, după care se despart. El a iritat-o”

Te-ar putea interesa și: Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel