„Sunt ca un cuțit cu două tăișuri periculoase” Anamaria Prodan, despre persoanele care ar avea viața un calvar lângă ea
Data actualizării:
Data publicării:
Anamaria Prodan afirmă că „a fi pe prima pagină a ziarelor” nu este ceva ușor.

Anamaria Prodan lucrează îndeaproape cu Cristian Iacob, celebru actor român, cu care s-a și afișat de mai multe ori în public. Cristi Iacob a mai apărut și în filmul „Băieți deștepți”, lansat recent în cinematografele din România.

Vezi și: Anamaria Prodan, apariția șoc cu Dana Roba. Motivul pentru care și-a dat rendez-vous cu make-up artista

Cu toate că au existat multe speculații în privința lor, impresara recunoaște că are o admirație foarte mare față de acesta, inspiră „forță”, după cum mai spune ea uneori despre oamenii pe care îi apreciază:

„Voi apărea într-un film, am rol principal pe mine, o să fie minunat, abia aștept să apară. Cristi Iacob este partenerul meu, este cel mai fidel, cel mai frumos, cel mai minunat, cel mai dulce, cel mai cel, cel mai bun actor ever. Este o minunăție de om. Îmi e prieten. Mă amuză știrile astea. Cred că am vreo doi ani de când nu mă mai uit la tv, doar la meciuri.”, notează Wowbiz.

Anamaria Prodan ține să precizeze și că nu oricine poate sta lângă ea, mai ales că poate fi „ca un cuțit cu două tăișuri periculoase”. A fi zilnic pe prima pagina a ziarelor nu este un lucru tocmai ușor din persepctiva impresarei , mai ales pentru cei care doresc să fie alături de ea nefiind persoane publice.

Vezi și: Cine este misteriosul bărbat care ar fi cerut-o de soție pe Anamaria Prodan, în Emirate

"Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.  Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit. Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el să fie soțul meu. Acolo este nenorocirea mare", a dezvăluit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Având în vedere cele precizate, impresara s-a afișat cu Dana Roba în urmă cu puțin timp, asta înainte de a transmite pe InstaStory faptul că poate fi găsită non-stop în Dubai, acolo de unde și-ar conduce o parte din afaceri.

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.” a spus ea, pe InstaStory.

Vezi și: Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

S-ar presupune că impresara își face machiajul la make-up artista care a suferit abuzul monstruos din partea soțului ei, Daniel Balaciu.

De asemenea, există zvonuri care nu au fost confirmate, dar nici infirmate, cum că Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie în Dubai, acolo unde i-a fost afișată imaginea pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  baieti destepti  cristian iacob  film  forta  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel