„Sunt lucruri de bază”. Ce o deranjează pe Raluca Bădulescu la femeile din România. Jurata “Bravo, ai stil”, semnal de alarmă: „Ar trebui să țină cont”
Data publicării:
Raluca Bădulescu spune că nu urmărește neapărat stilul vestimentar atunci când întâlnește o femeie. Iată care sunt detaliile care îi atrag atenția juratei de la “Bravo, ai stil”, dar și ce sfat are pentru românce.

Raluca Bădulescu, un crititc aprig al modei, trage un semnal de alarmă. Deși este pasionată de modă și totul în jurul ei are legătură cu stilul vestimentar, jurata “Bravo, ai stil” spune că sunt lucruri mult mai importante decât hainele. mai precis, ea are un sfat pentru doamne și domnișoare, cărora le transmite că trebuie să aibă grijă, în primul rând, la îngrijirea personală, de la piele, unghii și păr, și mai apoi să pună preț pe hainele pe care le îmbracă. 

 

"Încerc să nu judec, dar fără să vreau observ anumite aspecte în jurul meu. Femeile ar trebui să țină cont de partea de îngrijire, manichiură, pedichiură, vopsit, să fie impecabile. Sunt lucruri de bază. Poți purta haine impecabile, scumpe, dar dacă nu avem grijă de noi este un efort inutil. Înainte de haine trebuie să avem grijă de pielea noastră, de cum arată unghiile, părul. În rest nu mă deranjează alte lucruri, gusturile în materie de modă diferă, nu trebuie să îmi placă mie cum se îmbracă cineva dacă acel cineva se simte bine în pielea ei. Dar îngrijirea personală contează mai mult decât hainele.", a declarat Raluca Bădulescu  pentru WOWbiz.ro. 

 

VEZI ȘI: Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o zi


Gesturi extreme pentru haine


Raluca Bădulescu  a recunoscut în repetate rânduri că iubește moda și hainele și că nu ezită să apeleze la  gesturi extreme pentru a putea purta piese vestimentare pe care le dorește foarte mult. Una dintre jachetele sale preferate a fost motivul pentru care a recurs la un astfel de gest, dezvăluind asta într-un interviu recent.
Deși deține piese ale unor celebre case de modă de lux, vedeta are o pasiune deosebită pentru jachetele unei celebre case de modă franceze, care reprezintă unele dintre cele mai scumpe piese din garderoba ei.

 În timp ce se afla în Londra, ea și-a dorit cu ardoare să își cumpere o faimoasă jachetă, însă bugetul său era limitat. În ciuda acestui obstacol, determinată să obțină piesa dorită, a luat o decizie neobișnuită.

Astfel, timp de trei zile, jurata de la „Bravo, ai stil” a adoptat o dietă strictă, mâncând câte un hamburger pe zi și limitându-și consumul de alimente. În plus, a renunțat la alte cheltuieli pentru a economisi bani. Cu toate sacrificiile, la finalul celor trei zile, Raluca Bădulescu a reușit să își cumpere jacheta visată și a revenit acasă cu piesa pe care o dorea cu atâta pasiune. Această poveste ilustrează determinarea și pasiunea sa pentru moda, precum și dorința de a obține ceea ce își dorește cu orice preț.

„Da, de foarte multe ori fac chestii extreme pentru obiectele vestimentare care îmi plac, deja nu mai este un secret. Când mi-am achiziționat vestita jachetă de la Londra, în ultimele trei zile, pentru că nu mai aveam bani, am mâncat doar un hamburger pe zi, pentru că cheeseburger-ul era mai scump și am băut apă de la chiuvetă. Cred că am purtat-o de trei, patru ori, dar nu contează, este a mea. Oricând renunț la orice pentru haine! Mănânc covrigi și beau apă”, a dezvăluit Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: burgeri  geaca  haine  piele  raluca badulescu  unghii 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel