„Sunt un real pericol”. Oana Roman a răbufnit. Vedeta a avut un incident neplăcut în trafic
Data publicării:
Oana Roman a răbufnit, pe rețelele de socializare, după un incident neplăcut în trafic. 

Oana Roman are permis de conducere și petrece mult timp în trafic. Astăzi, vedeta a răbufnit, pe rețelele de socializare, după ce a avut parte de un incident neplăcut. Fiica lui Petre Roman este extrem de supărată pe șoferii din București, despre care spune că sunt un adevărat pericol. 


''Unii șoferi sunt un real pericol public în trafic. E ceva rău de tot și nu sunt neapărat femei, dar unii șoferi sunt o nenorocire, mal ales pe traficul ăsta. Ar face mai bine să stea acasă'', a spus Oana Roman pe Instagram. 

Nu este pentru prima dată când vedeta are parte de momente neplăcute în trafic

„Stăm la barieră la Pipera și domnișoara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (...) Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun simț. Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima, să-mi taie mie calea la barieră. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, spunea Oana Roman, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare. 

 

S-a supărat și pe polițiști

Cu altă ocazie, Oana Roman s-a supărat pe politițiști, după ce și-a dat seama care era motivul pentru care se stătea bară la bară în sensul de mers spre Brașov. Mai exact, doi polițiști au blocat traficul într-o intersecție pentru a face loc să treacă alte două mașini, lucru care a enervat-o la maxim pe Oana Roman.

Vedeta și-a ieșit din minți și le-a adresat cuvinte grele oamenilor legii, pe rețelele de socializare.

”Ferească Dumnezeu... e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, a spus Oana Roman nervoasă.

 

Totodată, Oana Roman a precizat că își asumă tot ce a spus la adresa polițiștilor, chiar și cu riscul de a primi o amendă. Vedeta a mărturisit că din vina celor doi polițiști, atât ea, cât și alți participanți la trafic, care se îndreptau spre Brașov, au fost nevoiți să aștepte ore în șir.

”Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

"Mi-a scris că ar bate la mine ca surdu-n tobe". Oana Roman, AMENINȚATĂ de un bărbat periculos: A făcut 10 ani de pușcărie pentru șantaj și tortură

Suferința legată de tatăl ei

 

Oana Roman și-a amintit, recent, cu nostalgie, despre perioada copilăriei. Aceasta era, fără doar și poate, "fata lui tata", motiv pentru care, vedeta îi duce lipsa destul de mult acum lui Petre Roman. Totuși, au existat și momente mai puțin frumoase în adolescența acesteia, momente în care Oana Roman nu a mai beneficiat de o atenție foarte mare din partea părinților ei.

"Imediat după Revoluție, când părinții mei nu mai aveau timp de mine, din păcate, a fost poate cea mai grea perioadă din viața mea. Eram adolescentă, nu eram pregătită pentru acele momente, mă simțeam foarte singură, deznădăjduită, nu știam ce va urma, așa că m-am gândit să cumpăr un câine. Am fost în Piața Obor, și am văzut un câine alb pătat cu negru, nici nu știam ce rasă e, mi s-a spus că e o rasă de câine foarte mare, Dog German. Am luat puiul cel mai mic și mai amărât. Apoi, a devenit un câine superb, era ca un vițel de mare. Nu am avut însă parte de el. În 1991, în momentul în care au venit minerii și a trebuit să plecăm de acasă, l-am lăsat în grija celor care păzeau locul, dar a fugit pe poartă. Nu l-am mai găsit niciodată, am suferit foarte mult.", a declarat Oana Roman, potrivit ego.ro

Ce a moștenit Oana Roman de la părinții ei

"Am luat câte ceva de la fiecare dintre ei. De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. 

De la mama am luat pasiunea pentru cărți, pentru cultură, pentru artă. De fapt, de la ambii am moștenit asta. Eu sunt însă ca mama, Berbec, sunt o fire mai impulsivă, de la ea am moștenit această impulsivitate. Uneori mi-a deservit, dar m-a și ajutat să fac lucruri care pentru alții sunt greu de făcut. De la mama am primit foarte multe lecții frumoase de viață, iubirea și respectul față de oameni și față de cei care muncesc cinstit, față de orice meserie. Pasiunea pentru limbi străine o am de la amândoi, iar de la tata am abilitatea de a învăța foarte repede. Mi-a dat Dumnezeu multe lucruri bune, pe care le-am primit de la părinții mei.", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: masina  Oana Roman  sofer  trafic 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel