„Suntem bine, fiecare în filmul lui”. Ce mărturisea Daniela Nane despre relația cu Adrian Cioroianu înainte de a anunța divorțul
Data publicării:
În urmă cu un an, Daniela Nane a vorbit despre relația pe care o avea cu Adrian Cioroianu. Iată ce spunea actrița înainte de a anunța divorțul.

În urmă cu câteva zile, vestea divorțului dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu zguduia showbizul românesc. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a confirmat pe pagina sa de Facebook separarea de fostul soț, după 8 ani de căsnicie. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, spunea actrița. Anunțul său venea la scurt timp după ce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu în plină stradă cu tenorul Octavian Ene, în vârstă de 30 de ani.

Ce mărturisea Daniela Nane anul trecut despre relația cu Adrian Cioroianu

Anul trecut, în luna iunie, Daniela Nane a vorbit despre relația pe care o avea cu Adrian Cioroianu, fără a da însă prea multe detalii din viața personală sau din viața de cuplu. Vedeta spunea atunci că „fiecare e în filmul lui” și că „se intersectează doar pentru lucrurile frumoase”. Deși pe rețelele sociale era toată un zâmbet, ea recunoștea că lucrurile în viața personală nu sunt mereu la fel de frumoase.

„Știm bine că majoritatea dintre noi afișăm pe rețelele sociale cea mai bună variantă a noastră din zilele cele mai bune. Sunt zile când nu am timp să dau un telefon, darămite să fac poze și postări. Pe de altă parte, cred că energia și optimismul despre care vorbești sunt legate de o stare interioară de pace, de gratitudine, de lăsare cu totul în căușul palmei Lui Dumnezeu. Am trecut prin multe până la vârsta asta și știu acum că sunt puternică și dreaptă și că, atât timp cât intenția mea e corectă, voi avea și ajutor divin. Cred că din asta vine liniștea mea interioară”, spunea Daniela Nane pentru viva.ro.

Te-ar putea interesa și: Daniela Nane a divorțat de Cioroianu. Actrița a confirmat după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene (30 ani)

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase”

Cu toate acestea, actrița a evitat să ofere prea multe detalii din viața personală sau din viața de cuplu, afirmând că fiecare este în „filmul” său și că se intersectează doar pentru lucruri frumoase. 

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase. Cred că asta e formula ideală în cazul nostru”, mărturisea Daniela Nane în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Te-ar putea interesa și: Fotografii de colecție cu Daniela Nane, actrița care astăzi are o poveste de dragoste cu un tenor în vârstă de 30 de ani

Daniela Nane, despre adopția Fatimei, fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu

După moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu, care a încetat din viață pe 31 august 2023, la vârsta de doar 45 de ani, actrița Daniela Nane a adoptat-o pe fiica acesteia, Fatima, în vârstă de 13 ani.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, scria actrița în urmă cu ceva timp pe rețelele sociale.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel