„Suntem bine, fiecare în filmul lui”. Ce mărturisea Daniela Nane despre relația cu Adrian Cioroianu înainte de a anunța divorțul
Data publicării:
În urmă cu un an, Daniela Nane a vorbit despre relația pe care o avea cu Adrian Cioroianu. Iată ce spunea actrița înainte de a anunța divorțul.

În urmă cu câteva zile, vestea divorțului dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu zguduia showbizul românesc. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a confirmat pe pagina sa de Facebook separarea de fostul soț, după 8 ani de căsnicie. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, spunea actrița. Anunțul său venea la scurt timp după ce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu în plină stradă cu tenorul Octavian Ene, în vârstă de 30 de ani.

Ce mărturisea Daniela Nane anul trecut despre relația cu Adrian Cioroianu

Anul trecut, în luna iunie, Daniela Nane a vorbit despre relația pe care o avea cu Adrian Cioroianu, fără a da însă prea multe detalii din viața personală sau din viața de cuplu. Vedeta spunea atunci că „fiecare e în filmul lui” și că „se intersectează doar pentru lucrurile frumoase”. Deși pe rețelele sociale era toată un zâmbet, ea recunoștea că lucrurile în viața personală nu sunt mereu la fel de frumoase.

„Știm bine că majoritatea dintre noi afișăm pe rețelele sociale cea mai bună variantă a noastră din zilele cele mai bune. Sunt zile când nu am timp să dau un telefon, darămite să fac poze și postări. Pe de altă parte, cred că energia și optimismul despre care vorbești sunt legate de o stare interioară de pace, de gratitudine, de lăsare cu totul în căușul palmei Lui Dumnezeu. Am trecut prin multe până la vârsta asta și știu acum că sunt puternică și dreaptă și că, atât timp cât intenția mea e corectă, voi avea și ajutor divin. Cred că din asta vine liniștea mea interioară”, spunea Daniela Nane pentru viva.ro.

Te-ar putea interesa și: Daniela Nane a divorțat de Cioroianu. Actrița a confirmat după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene (30 ani)

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase”

Cu toate acestea, actrița a evitat să ofere prea multe detalii din viața personală sau din viața de cuplu, afirmând că fiecare este în „filmul” său și că se intersectează doar pentru lucruri frumoase. 

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase. Cred că asta e formula ideală în cazul nostru”, mărturisea Daniela Nane în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Te-ar putea interesa și: Fotografii de colecție cu Daniela Nane, actrița care astăzi are o poveste de dragoste cu un tenor în vârstă de 30 de ani

Daniela Nane, despre adopția Fatimei, fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu

După moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu, care a încetat din viață pe 31 august 2023, la vârsta de doar 45 de ani, actrița Daniela Nane a adoptat-o pe fiica acesteia, Fatima, în vârstă de 13 ani.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, scria actrița în urmă cu ceva timp pe rețelele sociale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel