„Suntem gemene sufletește”. Monica Anghel și Jojo, prietenie pe viață: Ne spunem sis, de la surioară
Data publicării:
Monica Anghel și Jojo sunt cele mai bune prietene. Cele două artiste spun că sunt gemene sufletește. 

Jojo a postat, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare alături de Monica Anghel și le-a dezvăluit fanilor cât de apropiate sunt. Cele două artiste sunt cele mai bune prietene. 

„Niciodată n-am știut ce înseamnă să ai o soră, până când am întâlnit-o pe @monikanghel. Cu ea însă conexiunea a fost totală.  Ne spunem sis, de la surioara, de atâția ani de zile. Și pot spune că sunt onorată și fericită că fac parte așa din viață ei.  Monica spune să suntem gemene sufletește și chiar cred că așa e. Te iubesc și te prețuiesc Moni! Aici eram după 7 zile de Master Detox. Perioada care ne-a făcut bine fizic și sufletește și care ne-a unit și mai tare! Ne doresc tuturor să simțim respect una pentru cealaltă că femei și să ne onorăm în fiecare zi, mai ales acum, în luna noastră! Va îmbrățișez!”, a scris Jojo pe Instagram.

Își fac vacanțele împreună

Monica Anghel și Jojo își fac și vacanțele împreună. În luna Ianuarie, cele două au fost în concediu în Iordania, unde s-au distrat pe cinste. 


„Nu știu să existe în acest moment un lucru pe lumea asta care să îmi placă mai mult decât călătoriile. De fiecare dată când descopăr un loc nou simt că devin mai bogată sufletește. Azi am aterizat în Iordania, destinație pe care nu am mai atins-o până în acest moment. Deocamdată ma aflu în Aqaba, la începutul călătoriei noastre, însa sunt multe lucruri fascinante de descoperit aici. Ca de fiecare dată am o valiză plină de haine subțiri, deși @monikanghel mi-a spus să îmi iau și haine groase. Temperaturile fluctuează mult aici peste zi”, a scris Jojo pe rețelele de socializare, în prima de zi de vacanță. 

Jojo, o nouă operație estetică

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de zeiță, aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022. 


Chiar dacă a amânat mult această decizie, Jojo a prins curaj, iar în anul 2022 vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea și imaginea ei. Actrița le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este intervenția pe care o va suferi anul acesta. Jojo vrea să își schimbe implanturile mamare.


„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grija mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea.

Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După doua nașteri mă gândeam deja de multa vreme la asta, însă mi-a fost teama de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că vă veni o zi în care vă fi nevoie să repet procedura. Așa că pentru a fi mai sănătoasă și mai sigura pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar și pentru a avea mai multa încredere în mine m-am hotărât în sfârșit să fac acest pas.

Stiu că exista multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenții, însă mai stiu și cât de important este că fiecare om se simță bine în corpul lui, iar cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivita pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine și mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, și asta este tot ce contează în acest moment. Accept și înțeleg părerile pro și contra, oameni suntem și înțeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai buna și sănătoasă varianta a mea, și am simțit să vă împărtășesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt și alte femei în aceasta comunitate, care îmi este foarte draga, care poate se afla în fata unei decizii similare!”, a scris Jojo pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: jojo  monica anghel 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel