Super vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Horoscopul amoros al lunii iunie 2022. „Încrederea, cel mai sexy accesoriu”
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscopul iubirii nu se referă doar la inimioare, ci și la relațiile toxice care ar putea fi rupte acum, având la dispoziție curajul pe care ni-l oferă Jupiter, Marele Benefic, și Marte, Micul Malefic. Este suficientă forță și motivație în interiorul nostru pentru a putea face alegerile sănătoase din punct de vedere relațional. Să vină o vară pe gustul dragostei pe care ne-o dorim! 

Astrologul Daniela Simulescu îți transmite că luna iunie are toate aspectele astrologice necesare pentru te face mai conștient de propria valoare. Marte și Jupiter în Berbec vor, în primul rând, să te iubești, să te arăți așa cum ești și să îndrăznești mai mult. Și mai vor să nu uiți de pasiune și de curajul de a aborda persoana pe care o placi. Iar tranzitul lui Venus în semnul Taurului până pe 23 iunie vorbește despre plăcere, senzualitate, frumusețe și dorință pură.
De altfel, poți folosi prima lună de vară pentru a începe o aventură fulminantă, pentru a aduce prospețime în relație sau pentru a te iubi pe tine însuți.


Încrederea va fi cel mai sexy accesoriu al tău!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi dragostea, cel puțin în primele trei săptămâni ale lunii iunie, trece prin stomac. Veți discuta foarte mult și foarte des despre bani. Marte o să vă agite și o să vă aducă conflicte. S-ar putea să „vi se urce sângele la cap cu privire la anumite situații”. Evitați orice formă de violență în cuplu. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nu lăsați trecutul să vă afecteze mai mult decât e cazul. Nu vă mai reproșați, lăsați în urmă ce nu mai poate fi schimbat. Vă supărați pe anumite limite ale voastre, deși voi spuneți că sunt ale partenerului. Nu mai reproșați, nu are rost.

Aveți grijă de propria fericire, de propria iubire. Nu este de ajuns să arătați bine, ci și să vă simțiți bine. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Dacă Luna Nouă de pe 30 mai a fost în semnul vostru, Luna Plină de pe 14 iunie va fi în semnul vostru opus, Săgetătorul. Luna aceasta este mai degrabă despre a vă plânge, s-ar putea să vă aducă niște dezamăgiri în dragoste, niște lucruri la care poate că nici nu v-ați gândit. Dacă sunteți într-o relație, aveți mare grijă la cât timp petreceți cu prietenii și cât timp cu partenerul, deoarece vi se vor scoate ochii. „De ce sunt alții mai importanți ca mine, asta veți auzi zi de zi”. 

Rac/ Ascendent în Rac

Poate printre prietenii voștri găsiți o persoană care să vă placă. O să vă supărați, o să vă enervați, că poate cei pe care îi placeți voi sunt deja îndrăgostiți de altcineva. E posibil să repetați anumite tipare transgeneraționale pe care le aveți destul de bine împământenite. Aveți grijă la relațiile cu prietenii, să nu aveți așteptări, dar mai ales să nu îi lăsați voi pe ceilalți să aibă așteptări prea mari de la voi, pentru că s-ar putea să îi dezamăgiți. 

Leu/ Ascendent în Leu

După 23 iunie când Venus intră în Gemeni e posibil să aveți alte idei. După 23 iunie puteți să flirtați, puteți să fiți aventuroși. Îl aveți Marte în casa a 9-a, poate că veți cunoaște pe cineva într-o călătorie, „la drum de seară”, călătoriile vă priesc, la fel și oamenii pe care îi cunoașteți în cadrul călătoriilor.

Oamenii de acolo s-ar putea să fie interesanți și să vă ajute cu mai multe conștientizări, profitați de asta! 

Citește continuarea pe ASTROSENS.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2022  dragoste  horoscop  iubire  iunie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel