Surorile Kardashian, „înfricoșător” de sexy în noaptea de Halloween. Cum s-au deghizat Kim, Kourtney, Khloe, Kylie și Kendall
Data publicării:
Halloween reprezintă o ocazie specială de a impresiona prin ținute uimitoare și extravagante. Printre celebritățile de la Hollywood care au sărbătorit Halloween se numără și surorile Kardashian care s-au întrecut să surprindă publicul prin ținute cât mai spectaculoase.

Iată ce costume au ales surorile Kardashians să poarte în acest an de Halloween

Kim Kardashian 


Deși Halloween este celebrat astăzi, Kim Kardashian a început pregătirile pentru aceasta sărbătoare încă din weekend. Vedeta a publicat mai multe videoclipuri pe platforma Instagram unde le arătat fanilor look-ul de Halloween. Kim Kardashian s-a costum în personajul Mystique din X-men, conform Today. Acesta a purtat un costum albastru din latex pe care l-a accesorizat cu o pereche de cizme stiletto care i-au completat look-ul perfect. De asemenea, Kim a apelat la o perucă roșie, iar în ceea ce privește make-up-ul, aceasta a optat pentru un machiaj albastru al feței și lentile galbene, pentru o apariție cât mai infricoșătoare, notează sursa citată.


Kourtney Kardashian 


Spre deosebire de sora sa, Kourtney Kardashian nu a împărtășit fanilor ce costum va avea de Halloween în acest an, însă a publicat pe rețeaua socială Instagram mai multe fotografii în care vedeta purta o jachetă din puf imprimată cu un craniu, relatează Today. 


Khloe Kardashian


Khloe Kardashian a ales să petreacă Halloween-ul alături de fiica sa, True Thompson. Vedeta a purtat un costum negru imprimat cu imaginea unui schelet, în timp fiica ei a purtat o pijama cu fantome. 


Kendall Jenner 


Pe 29 octombrie, Kendall Jenner a publicat o imagine pe Instagram prin care le-a dezvăluit fanilor ținuta sa pentru sărbătoarea de Halloween. Vedeta s-a costum în Jessie din ‘’Toy Story”. Aceasta a oferit fanilor o viziune diferită asupra ținutei personajului principal, adăugând o notă de senzualitate, transmite Eonline. 
Aceasta a purtat o cămășă tăiată cu mâneci lungi și cu imprimeu de vacă și o pereche de pantaloni din denim. De asemenea, Kendall Jenner a optat pentru două codițe împletite și și-a accesorizat ținuta cu o pălărie roșie de cowboy care a adus un plus de farmec.

Kylie Jenner 


Kylie Jenner a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de Halloween. Aceasta a ales să se costume în mireasa lui Frankenstein.
Vedeta a publicat mai multe imagini pe platforma Instagram, iar într-una dintre ele aceasta a apărut  legată de o masă din lemn purtând o rochie personalizată cu mâneci lungi Jean Paul Gaultier, concepută de Glenn Martens. Rochia era formată din mai multe bucăți suprapuse de material alb, ce îi dădeau un aspect de mumie. De asemenea, Kylie Jenner a optat pentru un machiaj dramatic și înfricoșător, transmite Today.

Gabriela Ungureanu
Categorie: International
Tagurile articolului: Kendall Jenner  Khloe Kardashian  Kim Kardashian  Kourtney Kardashian  Kylie Jenner 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel