Survivor România 2023. Vica Blochina și Jorge au părăsit competiția
Data publicării:
Survivor România 2023. În consiliul de eliminare, Vica Blochina și Jorge și-au luat la revedere de la Faimoși. 

Dublă eliminare la Survivor România. Din nefericire, echipa faimoșilor a mai pierdut încă doi membrii. Daniel Pavel a făcut anunțul  trist: din considerente medicale, Jorge trebuie să părăsească competiția Survivor România 2023. Ulterior, flacăra s-a stins și pentru Vica Blochina. 

 Vica Blochina și Jorge au părăsit competiția

Penultima ediție e emisiunii „Survivor România” a adus momente de panică în echipa Faimoșilor. Jorge a suferit o accidentare gravă și  a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a avut parte de îngrijirile necesare. Din nefericire, accidentarea pe care a suferit-o a însemnat sfârșitul competiție pentru Jorge. Medicii i-au pus și un diagnostic: ruptură de menisc. 

„Emoție, intensitate, rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor făcute extensiv asupra genunchiului tău, Jorge. Astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate și nu în acestea de Survivor, pe care le cunoaștem foarte bine, Jorge părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliul. Aceasta este decizia medicală și îți urăm cu toții însănătoșire grabnică, să-ți revi, să te pui pe picioare cât mai repede.”, a fost anunțul făcut de Pavel Dan. 

Jorge a făcut și primele declarații, după eliminare. Artistul recunoaște că și-a dorit din tot sufletul să participe la Survivor, însă este extrem de dezamăgit că s-a accidentat și nu poate să lupte în continuarea. Totodată, acesta a precizat că se simte mult mai puternic acum, față de când a început competiția și că învățat foarte multe lucruri. 

„În momentul acesta, nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu la Survivor, chiar mi-am dorit să fiu aici și frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care, universul mi-a transmis, în dimineața dinainte de imunitate, că nu o să mă bată, dar o să-mi rup un deget. Bine că a zis doar degetul și nu gâtul, Doamne ferește. Cu toate astea, sunt fericit. Acum îmi bate inima ca la maraton. Vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că am învățat enorm de multe de la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun, cu inima deschisă, că mă simt un om mult mai bogat. Mă simt mai puternic acum, decât atunci când am venit la Survivor. Am învățat și de la echipa mea foarte multe lucruri. ”, a fost prima reacție a lui Jorge, după eliminare. 

Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023

Nominalizați spre eliminare erau Ada Dumitru, DOC și Vica Blochina. Din nefericire, Vica Blochina a fost cea care a părăsit competiția Survivor România 2023.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demoralizez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv , dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa.

Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu astăzi să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici”, a spus Vica Blochina.

„Survivor România este cea mai grea competiție”

„Survivor România, cu vasta mea experiență de reality, este cea mai grea competiție, pentru oricine. Eu cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă. Sunt foarte fericită că am cunoscut oamenii ăștia. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am avut echipa adversă de Războinici, care sunt minunați. A făcut față, deci mi-a plăcut foarte mult”, a încheiat Vica.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Jorge  survivor romania  Vica Blochina 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel