Survivor România - noi concurenți se alătură competiției în cele două echipe. Cine sunt vedetele care vor ajuta Faimoșii
Data publicării:
Săptămâna Survivor România începe cu o mare surpriză: noi concurenți se alătură competiției în cele două echipe!

A trecut o lună de la momentul în care Faimoșii și Războinicii au acceptat cea mai puternică provocare: participarea la Survivor România! Pe parcursul săptămânilor care au trecut au descoperit ce înseamnă depășirea limitelor în probe, adaptarea la condițiile grele de trai, dar și înțelegerea faptului că fiecare înfrângere înseamnă lipsa hranei sau pierderea unui coleg de echipă.

 
După ce la ultimul Consiliu de Eliminare, Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte eliminarea colegei lor, Ana Dobrovie, în această seară, cei de acasă vor putea vedea primele reacții ale acestora odată cu revenirea în tabăra lor. De cealaltă parte, Faimoșii vor continua starea de bine și se vor gândi deja la ceea ce urmează pentru ei. 


Ce a fost mai greu pare că abia începe, după ce în Republica Dominicană au venit ploile! Diseară, de la ora 20:00, concurenții ambelor triburi se vor confrunta cu lipsa somnului și cu faptul că au mereu hainele ude. Cine va spune din echipa Faimoșilor că ”e cumva o teroare”, dar și ce alte reacții vor stârni schimbările climatice, vedem curând. 


Tot în această seară, toți cei rămași în joc vor avea parte de o mare surpriză. ”Este șansă pentru oricine se califică să facă parte din triburile voastre. Această șansă se traduce prin venirea de noi concurenți”, va spune Daniel Pavel înainte de a îi prezenta pe noii curajoși. Cum se vor descurca aceștia și cine va obține victoria, rămâne de aflat în jocul de recompensă al zilei. 


Seara se va încheia cu un nou joc amuzant! La noul quiz, cele două triburi vor lupta pentru o recompensă dulce, mult dorită. Cine va reuși să încheie seara cu o cină savuroasă, descoperim diseară.  


Survivor:Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni, poate fi urmărită și în această seară, pe VOYO, după finalul emisiunii. Robert Niță va fi invitat și va povesti despre experiența lui în competiție. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: faimosi  razboinici  survivor  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel