Survivor România. Ramona Crăciunescu, eliminată de la Războinici. Ionuț Popa: Îmi doresc din suflet să iasă din competiție
Data publicării:
Un războinic a părăsit tabăra Survivor, pe 8 martie.

Ramona Crăciunescu este concurenta care a plecat acasă, de pe insula Războinicilor. Momentul a fost unul plin de emoție și trist, atât pentru ea, care își mai dorea să rămână în competiție, cât și pentru colegii ei.

"Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân la mult. Simt că nu am arătat tot, pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă, uneori, pe traseu. Dar aici am descoperit niște oameni minunați, care chiar sunt o echipă.", a declarat Ramona Crăciunescu la "Survivor", difuzată pe ProTV. 

Concurenții îi aduc acuzații, în continuare, lui Relu 

Relu, concurentul trimis pe Insula Exilaților pentru a doua oară, este pus din nou la zid, de colegii săi, care îl acuză de duplicitate și de faptul că nu dorește să comunice cu ei, se autoizolează.

"Relule, când ai plecat din consiliu ai lăsat loc de bună seara? Nu mi s-a părut că ai lăsat loc de asta, mi s-a părut că ai lăsat loc de ură pură. De aia nu știu cum să vorbesc cu tine, nu știu cum să mă comport cu tine, nu știu cum să te iau", a spus Alex Delea. 

"Îmi doresc din suflet să iasă din competiție"

Mai mult, aceștia și-ar fi dorit ca nu Ramona să fie cea care părăsește competiție, ci Relu.

"La un moment dat i-a făcut un semn lui Blaze, ca și cum să sară și el la gâtul meu. Nu înțeleg de ce, mă depășește. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte, de aia, îmi doresc din suflet să iasă din competiție, pentru că pur și simplu el nu este cu noi. De când a venit din Exil, este al om. Este un om fals și joacă un rol aici.", a continuat Ionuț Popa.

"Nu mint, nu sunt duplicitar, nu joc la două capete. Ăsta sunt, sunt o persoană tranșantă.", a venit replica lui Relu Pănescu.

Victorie în tabăra Războinicilor

Războinicii au fost cei care au câștigat jocul de comunicare, pentru a cincea oară, din ediția de pe 8 martie, în fața Faimoșilor, cu un scor final de 10 la 9.

Relu Pănescu și Blaze, ceilalți doi concurenți propuși spre eliminare, din tabăra Războinicilor, merg mai departe în competiție.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: faimosi  razboinici  survivor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel