Szilard, câştigător aseară: „Să ai atâția bani pe mână se simte foarte bine. Începe să se îngroașe antebrațul"
Data publicării:
Isabela a fost salvată! Mihai este în pericol de eliminare.

Spiritele se încing în cele trei tabere de la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat de Kanal D, și lupta pentru brățări devine tot mai încordată cu fiecare ediție. Szilard, cel care a făcut aseară jocurile, a devenit cel mai bogat om de pe insulă, după ce s-a autopropus la joc și i-a nominalizat pe vesticii Liviu și Denis și pe nordicul Mihai. Isabela a fost salvată și își va continua aventura în Republica Dominicană, iar în această seara ruleta a decis ca Alina, de la Sudici, să facă jocurile.

Szilard este concurentul care a considerat că modul în care te apropii de miza de 1 milion este prin luptă. Acesta s-a autopropus la joc și și-a ales adversarii având o strategie bine pusă la punct, astfel încât să își sporească șansele de câștig. El a intrat în "ring" alături de Liviu, Denis și Mihai și a reușit să treacă proba <balanței> dând dovadă de rapiditate și concentrare. În cadrul probei, cei patru concurenți au tăiat trei funii groase, astfel încât să ajungă la ei un sac conţinând cutii de conserve ce trebuiau așezate în echilibru pe o balanță la mijlocul căreia se afla o minge care risca să se miște și să răstoarne cutiile. Balanță s-a înclinat în favoarea lui Szilard care a fost cel mai rapid.

"Am câștigat, mi-a ieșit din nou strategia. Sper că de data asta a doua rundă să piardă Mihai și să devin cel mai bogat om de pe insulă și, astfel, să obțin imunitate din nou. Să ai atâția bani pe mână se simte foarte bine. Începe să se îngroașe antebrațul", a declarat Szilard la sfârșitul probei.

Dorința lui Szilard s-a împlinit la proba decisivă. Liviu, Denis și Mihai au avut de trecut una dintre cele mai dificile probe de până acum, proba "maimuțică". Cei trei concurenți trebuia să se cațere în palmieri, având echipament de protecție, și să își mențină echilibrul pe trei funii circulare, de diferite mărimi, aflate la distanță unele de celelalte de-a lungul trunchiului palmierului, timp de 2 minute pe fiecare, fără să "îmbrățișeze" palmierul, ci doar folosindu-se de puterea mâinilor și a picioarelor. Mihai a pierdut proba decisivă, iar Liviu a fost câștigătorul probei.

"Faptul că am pierdut cele două brățări, într-adevăr îl face pe Szilard cel mai bogat om de pe insulă și mă bucura cu acest lucru, pentru că dacă ar fi să dau cuiva brățările mele...ar fi fost Szilard oricum. Mi se pare cel mai cerebral, cel mai corect și cel mai rațional om de pe insulă", a spus Mihai după ce a pierdut runda decisivă.

Isabela, aflată în pericol de eliminare după ce a pierdut jocul decisiv în fața Adinei și a lui Flori, a fost salvată de către Ileana din echipa Nordicilor.

"Am luat această decizie foarte asumat, pentru că simt că ne murdărim unii pe alții", a fost motivația pe care Ileana le-a oferit-o celor din Arenă.

Decizia Ilenei le-a supărat pe Adina și Nicoleta, care sperau că aceasta să mai aștepte și să îi ofere brățara colegului de câmp, Mihai, aflat în pericol de eliminare. Mihai la rândul său a fost șocat de decizia Ilenei.

 

Conflictul din tabăra Nordicilor s-a încins seara trecută, Sorin fiind acuzat de Nicoleta că a agresat-o fizic. Totul a pornit de la niște recipiente pe care Sorin dorea să și le recupereze din cortul foștilor săi colegi de câmp, ceea ce a supărat-o pe Nicoleta, care a decis să meargă și în cortul lui Sorin să le ia înapoi. Sorin a susținut că nu a atacat-o pe Nicoleta, iar imaginile surprinse pe camera au făcut varianta lui Sorin plauzibilă.

Atât Vesticii, cât și Sudicii au încercat să medieze conflictul dintre cei 5 nordici, fără prea mulți sorti de izbândă. Mai mult, în Arenă, Camelia, Vladaia și Marius au sărit în apărarea nordicului, acuzându-și adversarele că n-au simțit spiritul competiției, fiind protejate de Sorin încă de la venirea pe insulă, acesta luptându-se să aducă în câmp proviziile necesare supraviețuirii.

"Știam că fierbe un cazan acolo, s-a oprit Sorin să le mai dea de mâncare colegilor lui și atunci firescul a fost să se răscoale cu toții. Eu zic să nu ne lăsăm înșelați de raportul acesta de 3 la 1...și să cântărim puțin. (...) A venit mâncărică, s-a făcut focul, totul a fost în regulă. Nimeni nu avea chef să joace și înțelegem de ce nimeni nu avea chef să joace. Dacă iți vine mâncarea, totul pe tavă, nu ai decât să stai în vacanță în Dominicană", a spus Camelia din tabăra Vesticilor  în apărarea lui Sorin.

Ruleta a decis aseară  ca Alina, din tabăra Sudicilor, să facă jocurile în această seară la "Insula de 1 milion".  Cine va fi propus la joc, va fi eliminat și  dacă se vor liniști sau nu apele în tabăra Nordicilor aflați urmărind o noua ediție "Insula de 1 milion", de la ora 21:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Elena Aurel
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel