Tania Budi, siluetă de model, la 55 de ani: „Am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic”. Trucurile care o ajută să se mențină în formă
Data publicării:
Tania Budi a dezvăluit care este secretul unei siluete de vis.

Tania Budi reușește să-și mențină aceeași siluetă de invidiat de ani de zile. Frumoasa blondină își ascunde considerabil vârsta, fiind într-o formă de zile mari, la 55 de ani. Tocmai din acest motiv, extrem de multe persoane s-au arătat a fi de-a lungul timpului curioase de secretul care stă în spatele unui astfel corp de vis, motiv pentru care diva a oferit câteva dintre trucurile la care apelează zilnic. În primul rând, fostul model spune că nu apelează niciodată la diete, întrucât ele nu dau rezultate pe termen lung. Totul ține de stilul de viață pe care reușești să ți-l creezi și să-l menții, odată cu trecerea timpului, dar și de alegerile alimentare pe care reușești să ți le creezi.

“Un suflet bun cu o mentalitate frumoasă, cu o autocunoaștere din ce în ce mai clară. Cine dă sfaturi cu privire la a nu mânca ceva, la a ține diete…acestea nu țin! Stilul de viață pe care îl formezi în ani de zile, cunoașterea de sine.

Alimentația este o știință. Sănătatea putem să o citim oriunde dacă avem creier să discernem! Nu, nu. (n.r. nu ține dietă) Mai țin fasting, care îmi face foarte bine, îmi dă o foarte mare energie. 16, 18 ore, am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic.

De multe ori ziceam să mănânc ceva că poate de asta nu mă simt așa energică! Mâncam și cădeam și mai tare. Bine, nu fac acest lucru des, dar nici nu sunt omul extremelor să mă ocup doar de ceva! Orice este cu măsură!”, a declarat Tania Budi, potrivit ego.

VEZI și: Tania Budi a descoperit elixirul tinereții. Ce face la începutul fiecărui anotimp, pentru a combate semnele înaintării în vârstă: „Este exact genul de procedură care mi se potrivește”

Are o relație specială cu mama lui Cătălin Botezatu

Este știut faptul că Tania Budi a avut întotdeauna o relație foarte specială atât cu Cătălin Botezatu, cât și cu familia sa. Chiar dacă relația dintre cei doi nu a rezistat în trecut, aceștia continuă să păstreze legătura, ba chiar mama designerului a văzut-o pe Tania Budi să fie singura parteneră de viață potrivită pentru fiul său și singura potențială noră.

“Așa este! (n.r. doar pe ea a plăcut-o mama lui Cătălin Botezatu) Mi-e dor de ea pentru că nu am văzut-o de mult. Îl mai întreb pe Cătălin de ea, este bine! Mă bucur pentru că am fost foarte apropiate.

Este o doamnă extrem de specială. Sufletul ei este la xerox cu al lui Cătălin! Au două suflete imense, frumoase. Sunt oameni extrem de speciali!”, mai spune ea.

VEZI și: Imagine rară cu Tania Budi, de la începutul carierei: „Am construit multe”. Cum arăta actrița în urmă cu aproximativ 30 de ani

S-au plăcut însă de la prima întâlnire

Chiar dacă se spune faptul că mamele de băieți sunt ceva mai dificile, atunci când cunosc pentru prima dată o potențială parteneră de viață a fiului lor, Tania Budi spune că încă de la început, între mama designerului și ea s-a legat o relație specială. Cât despre Cătălin Botezatu, blondina și-a păstrat până în ziua de astăzi cea mai bună părere despre el.

“Nu mai țin minte, s-a întâmplat, totuși, acum niște ani! Știu că ne-am plăcut tot timpul. Nu țin minte să fi avut o primă întâlnire în care să nu ne placem.

Cu siguranță, ne-am plăcut de la început! Ulterior, au urmat ani de zile în care vorbeam încontinuu cu mult drag. Nu suferă, sper să nu sufere! (n.r. că nu i-a fost noră) Îl iubim amândouă pe Cătălin.

Nu trebuie să mai spun că este bărbatul perfect. Dacă stau să mă gândesc, numărul 1 de departe. Așa fac oamenii care se iubesc! Este frumos, deștept, talentat, modest, are tot ce este mai bun într-un om!”, a continuat ea, pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  sieta  silueta  tania budi 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel