TAROT. Cartea săptămânală a zodiei tale. Dramă în viaţa Leului, Berbecii dau tonul
Nu trebuie să cunoașteți diferența dintre o carte și o cruce celtică pentru a profita la maximum de citirea unei cărți de tarot. Tot ce ai nevoie este semnul tău zodiacal. Iată sfaturile specifice ale săptămânii în funcție de fiecare zodie.

Carte generală pentru toate zodiile

Împărăteasa este un simbol al Mamei Natură, al fertilității, creativității, iubirii, familiei, primăverii și a vieții noi. Este un semn de bun augur, de noroc pentru noi toți, în timp ce ne apropiem de vară. Viața se deschide, noi oportunități apar și energia proaspătă este în mişcare. Respirați adânc și creați-vă propriile planuri pentru noi ambiții și activități. Concentrați-vă pe proiecte creative, serbări de familie, îmbunătățiri la domiciliu, îngrijirea comunității și peisajul din jurul vostru. Acesta este un moment pentru a planta semințe care vor înflori în viitor.

 

Cartea de tarot a fiecărei zodii
 

Berbec: Regina de baghete

Conducerea este o trăsătură care îți vine natural, ceea ce este bine, pentru că vei avea nevoie de ea săptămâna aceasta. Regina baghetelor te pune pe scaunul fierbinte. Această carte înseamnă că alții vă caută sfatul pentru îndrumare, direcție și luarea deciziilor. Berbecii reprezintă pachete de energie caldă, motivantă și abilități inteligente, raționalizate. Conduceți calea, scrieți agenda, dați tonul. Alții te vor urma.

 

Taur: Cinci de cupă

Nimeni nu ar ghici vreodată, dar, în adâncul sufletului, ești fixat pe ceva din trecutul tău și te gândești la „ce-ar fi dacă”. În exterior păreți bine, dar chiar treceți prin frământări. Cinci de cupă îți amintește cu blândețe că s-a terminat, s-a terminat și nu poți face nimic pentru a schimba acest eveniment. Procesați-vă sentimentele și vorbiți cu cineva. Încercați să închideți acest caz până la sfârșitul săptămânii.

 

Gemeni: Nouă de cupă

Nouă de Cupe te binecuvântează cu un ajutor în această săptămână, ceea ce înseamnă că ajungi să faci un vis să devină realitate. Trebuie doar să alegi unul bun, să îl vizualizezi, să te comporţi ca și cum ar fi deja realizat și să faci mișcări determinate în direcția sa. Universul va primi indiciu și vă va aduce bunătățile. Lucrurile mari se așteaptă în față.

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 mai 2021, 17:04

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă