TAROT: Etalare 16-22 mai 2022. „Energia de care aveam nevoie”. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Iată care sunt previziunile cărților de tarot cu privire la săptămâna 16-22 mai. Ne vom simți influențați de Luna Plină în Scorpion de la începutul săptămânii, dar și de puterea eclipsei care tocmai a avut loc. 

Eclipsa aceasta ne face să fim puțin diferit de cum suntem. S-ar putea să ne găsim într-o formă diferită, să accesăm o energie diferită, să ne întrebăm, dar să ne și minunăm de tot ceea ce putem primi, să îmbrățișăm schimbarea. Avem o săptămână a conștientizării și avem nevoie de o curățare a confuziei emoționale pentru a putea să mergem mai departe, ne spune Sasha Bonasin aici. Această Lună Plină în Scorpion/ Eclipsă Totală de Lună aduce pentru noi în săptămâna 16-22 mai 2022 o energie de care chiar aveam nevoie. 

Previziuni TAROT pentru fiecare Zodie/ Ascendent în săptămâna 16-22 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

O perspectivă nouă, proaspătă vine pentru tine și vei fi capabil să te conectezi cu sinele tău superior. Începi deja procesul de schimbare. Această perspectivă te va duce în direcția schimbării de care aveai nevoie. Spre finalul săptămânii s-ar putea să îți vină niște idei geniale, complet diferite care te vor face să te simți alt om. Îți va prii, cu siguranță. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ai grijă, ferește-te de tentații. Ceva o să te atragă destul de mult și ar fi mai bine să ignori, să lași să treacă. În interiorul tău îți dai seama că anumite lucruri nu îți fac bine, nu te mai învârti într-un cerc vicios, lasă lucrurile la care știi deja rezultatul să treacă. Nu ai cum să obții rezultate diferite făcând același lucru. Schimbă ceva!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți puțin distras, să nu reușești să te concentrezi prea bine la ce ai de făcut, dar asta nu este ceva neapărat rău. E posibil să îți aducă puțină întârziere în aplicarea planurilor tale. Va trebui doar să ai răbdare, meditatează și totul o să fie bine.

Rac/ Ascendent în Rac

S-ar putea să fie nevoie să te ierți pentru ceva ce ai făcut în trecut. E posibil să îți iasă toate emoțiile la suprafață, s-ar putea să îți dai seama din nou cât de imporantă este familia pentru tine, oameni care au o amprentă sacră în viața ta. Te vei simți generos și vei dori să te întâlnești cu ei și să petreceți timp împreună. De asemenea, unul dintre aceștia s-ar putea să te ajute. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 16 mai, 13:14

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta