TAROT: Etalare 16-22 mai 2022. „Energia de care aveam nevoie”. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Iată care sunt previziunile cărților de tarot cu privire la săptămâna 16-22 mai. Ne vom simți influențați de Luna Plină în Scorpion de la începutul săptămânii, dar și de puterea eclipsei care tocmai a avut loc. 

Eclipsa aceasta ne face să fim puțin diferit de cum suntem. S-ar putea să ne găsim într-o formă diferită, să accesăm o energie diferită, să ne întrebăm, dar să ne și minunăm de tot ceea ce putem primi, să îmbrățișăm schimbarea. Avem o săptămână a conștientizării și avem nevoie de o curățare a confuziei emoționale pentru a putea să mergem mai departe, ne spune Sasha Bonasin aici. Această Lună Plină în Scorpion/ Eclipsă Totală de Lună aduce pentru noi în săptămâna 16-22 mai 2022 o energie de care chiar aveam nevoie. 

Previziuni TAROT pentru fiecare Zodie/ Ascendent în săptămâna 16-22 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

O perspectivă nouă, proaspătă vine pentru tine și vei fi capabil să te conectezi cu sinele tău superior. Începi deja procesul de schimbare. Această perspectivă te va duce în direcția schimbării de care aveai nevoie. Spre finalul săptămânii s-ar putea să îți vină niște idei geniale, complet diferite care te vor face să te simți alt om. Îți va prii, cu siguranță. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ai grijă, ferește-te de tentații. Ceva o să te atragă destul de mult și ar fi mai bine să ignori, să lași să treacă. În interiorul tău îți dai seama că anumite lucruri nu îți fac bine, nu te mai învârti într-un cerc vicios, lasă lucrurile la care știi deja rezultatul să treacă. Nu ai cum să obții rezultate diferite făcând același lucru. Schimbă ceva!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți puțin distras, să nu reușești să te concentrezi prea bine la ce ai de făcut, dar asta nu este ceva neapărat rău. E posibil să îți aducă puțină întârziere în aplicarea planurilor tale. Va trebui doar să ai răbdare, meditatează și totul o să fie bine.

Rac/ Ascendent în Rac

S-ar putea să fie nevoie să te ierți pentru ceva ce ai făcut în trecut. E posibil să îți iasă toate emoțiile la suprafață, s-ar putea să îți dai seama din nou cât de imporantă este familia pentru tine, oameni care au o amprentă sacră în viața ta. Te vei simți generos și vei dori să te întâlnești cu ei și să petreceți timp împreună. De asemenea, unul dintre aceștia s-ar putea să te ajute. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 16 mai 2022, 13:14

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”

Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”

Cristina Demetrescu, foto Instagram

Horoscop 2023 - Cristina Demetrescu: „2023 are alura unui prinţ pe un cal alb. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic”

Beneficiile lui Venus în Capricorn pentru fiecare zodie

După ce s-a distrat în semnul Săgetătorului, iată că...