TAROT: Etalare pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Valabil între 10-16 mai 2022. O săptămână complet ieșită din comun! Surprize, revelații, schimbări
Iată ce ne aduc cărțile de tarot în perioada 10-16 mai 2022. Avem o săptămână complet ieșită din comun, cu revelații, suprize și situații cu totul și cu totul noi pentru fiecare zodie/ ascendent.

Etalare Tarot 10-16 mai 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Se schimbă energiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec

O nouă aromă a vieții pentru tine, în această săptămână vei primi niște vești, și vei deveni conștient de un aspect al vieții tale care te va inspira. Îți vei duce viața la următorul nivel. O să fii capabil să creezi schimbări imense în viața ta și acestea se vor reflecta și în atitudinea ta, în optimismul tău. Ai lucruri bune la care să te aștepți săptămâna aceasta. Vei începe procesul schimbării. Ți se ridică vibrația.

Taur/ Ascendent în Taur

Cineva foarte apropiat de tine sau cineva cu care ai o conexiune puternică te va surprinde. Fie te va vizita fie tu vei merge undeva unde te vei întâlni cu această persoană și te vei simți bine legat de asta. Ea vine și îți aduce ceva, posibil niște informații, s-ar putea chiar să îți aducă o idee despre ceva ce ai putea să faci, ți se deschide inspirația, s-ar putea să îți folosească în afaceri. Poți obține mari beneficii din anumite relații.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta e posibil să vină ceva super bun pentru tine. Este ceva imens care se va manifesta în viața ta. Din senin ți se va schimba viața și vei fi capabil să înțelegi mult mai multe după ce vei avea această revelație. Este vorba despre destin, noroc, dar și credință. Ți se dezvăluie o cale sacră în viața ta. S-ar putea să faci una dintre cele mai mari alegeri din viața ta.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 10 mai 2022, 10:41

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă