Tatăl Denisei Răducu, MĂRTURISIRI dureroase: Sunt Singur. Casa e goală de când a plecat Denisa
Data actualizării:
Data publicării:
Tatăl Denisei Răducu și-a amintit cu tristețe de vremea când regretata artistă era în viață.

Tatăl Denisei Răducu și-a amintit cu tristețe despre vremurile în care regretata artistă, care a murit la vârsta de doar 27 de ani, era în viață, prezentă de fiecare dată la masa de sărbători. Mai mult, bărbatul încearcă de 4 ani de zile să îi facă dreptate solistei, căreia nu i se respetcă drepturile de autor, spune el. În acest sens, a intentat deja un proces.

”Procesul se tot amână, alt termen și alt termen, încă nu au suficiente dovezi, mai trebuie nu știu ce acte să depună el la dosar. Suntem de patru ani în proces. Sunt întrebări pe care ni le punem și noi. Nici nu știm dacă să mai continuăm, dacă mai avem șanse. Ni se spune doar să avem răbdare. Aș vrea ca Justiția Română să facă mai repede dreptate, să nu se mai amâne. Eu înțeleg, trece o lună, trec două, nouă, dar dacă ceilalți nu sunt în stare să demonstreze că ce au făcut au făcut corect, ce dovezi să mai aducă la dosar, ce să se mai aștepte? Nouă nu ni se mai cer probe, doar pe ei îi mai așteptăm!”, a declarat Emilian Răducu, pentru ego.

Ce amintiri are Emilian Răducu de pe vremea când artista era în viață

Bărbatul își amintește cu tristețe de vremurile în care toată familia era împreună de sărbători, iar el se străduia din greu să le cumpere cadouri fetelor lui de iepuraș.

”De Paște, era tare frumos la noi în casă. Eram cu toții, uniți, cu bunicii, cu fetițele. Eu și mama lor le făceam cadouri, Sărbătorile Pascale veneau cu multă căldură sufletească. În fiecare an, de Iepuraș, mă străduiam, munceam în plus, ca să îi pot cumpăra Denisei o rochiță cu floricele. Dar și surioarei ei, amândouă aveau la fel, țineau foarte mult una la cealaltă. Mergeam cu toții la biserică, ne rugam, apoi masa era plină cu bunătăți.”, a spus tatăl regretatei artiste.

De Paște, bărbatul va merge la mormântul Denisei

”Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist. Duminică, de Paște, o să merg la mormântul Denisei, ca să-i duc flori. O să îi las acolo și câteva ouă roșii și cozonac, o să dau și de pomană. Știu că se va bucura, de acolo, din Cer! Știe că o iubim și că suferim! Sora Denisei a fost acum ceva vreme în țară, ne-am revăzut. S-a întors însă în Spania, acolo fiicele sunt cu școala, ea și soțul au serviciu. Este greu și pentru ei!”, a mai declarat acesta.

Nu locuiește nimeni în apartamentul artistei

”Apartamentul Denisei a rămas așa cum îl aranjase Denisa, pe gustul ei. Nu se închiriază, nu se înstrăinează. Mai merge sora ei, când vine în țară, mai aerisește, ea se ocupă de acea acasă muncită de fiica mea. Iar aici, în comună, a rămas căsuța pe care începuse să o înalțe, a mai investit Adelina, ca să o finalizeze, așa i-a îndeplinit marea dorință”, a mai spus Emilian Răducu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amintiri  denisa  moarte  paste  tata 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel