Tatăl lui Meghan Markle i-a cerut fiicei sale să îi permită să îşi viziteze nepoţii
Data actualizării:
Data publicării:
Thomas Markle le-a cerut luni fiicei lui, Meghan, şi ginerelui său, prinţul Harry, să îi permită să îşi viziteze nepoţii şi a pledat pentru reconciliere, acuzându-i totodată pe foştii duci de Sussex că sunt interesaţi doar de bani, într-un interviu acordat postului de televiziune ITV.

"Ar trebui ca toţi să ne maturizăm puţin, să vorbim între noi, să ne împăcăm, pentru binele copiilor şi pentru binele nostru", a declarat Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, în emisiunea "Good Morning Britain", la care a participat prin intermediul unei transmisiuni realizate din reşedinţa lui din Mexic.

Referindu-se la cei doi nepoţi ai lui, Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet, în vârstă de patru luni, Thomas Markle a spus că "ei au două familii iubitoare, iar străbunica lor este regina Angliei".

"Vor creşte şi vor dori să ştie mai multe lucruri despre ei înşişi", a adăugat Thomas Markle, fost proiectant de lumini în industria de televiziune americană, care locuieşte în prezent în oraşul mexican Rosarito.

Meghan Markle s-a îndepărtat de tatăl ei înaintea căsătoriei sale din mai 2018 şi la care socrul prinţului Harry nu a putut să participe din motive medicale. Înaintea nunţii regale, Thomas Markle a pozat pentru paparazzi şi a fost plătit de tabloide, fapt care nu a fost pe placul cuplului princiar.

Thomas Markle nu l-a întâlnit niciodată pe prinţul Harry şi nu şi-a cunoscut nici nepoţii.

Prinţul Harry, în vârstă de 37 de ani, şi Meghan, în vârstă de 40 de ani, s-au distanţat totodată de familia regală a Marii Britanii şi locuiesc din martie 2020 în California alături de copiii lor.

"De când a început relaţia cu Harry, ea s-a schimbat", a declarat, cu regret, tatăl lui Meghan Markle, care a dezvăluit totodată că Meghan doreşte ca el să "înceteze să mai vorbească" cu fraţii şi surorile ei vitrege, însă el nu poate să facă acest lucru.

De asemenea, Thomas Markle le-a reproşat foştilor duci de Sussex, care şi-au dobândit independenţa financiară faţă de familia regală britanică şi au semnat mai multe contracte privind realizarea unor documentare şi podcast-uri, că "sunt interesaţi doar de bani".

Evocând biografia cuplului, "Finding Freedom" - la scrierea căreia Harry şi Meghan nu au participat în mod oficial, dar care îi prezintă într-o manieră favorabilă -, Thomas Markle a spus că acea carte ar trebui să se intituleze "În căutarea banilor".

El a făcut o altă remarcă ironică la adresa fiului cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, declarând că o carte, pe care prinţul Harry intenţionează să o publice anul viitor, "nu poate fi decât plină de cruzime şi insultătoare faţă de bunica lui, regina Elisabeta a II-a".

"E doar un proiect pentru a câştiga bani. Tot ce fac este pentru bani", a mai spus Thomas Markle, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: copii  Meghan Markle  Prințul Harry  tata 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel