Tatăl lui Meghan Markle lansează acuzații dure: „Sunt șocat”. Susține că ducesa nu-i permite să-și vadă nepoții și îl influențează negativ pe Prințul Harry
Data publicării:
Tatăl lui Meghan Markle a făcut o serie amplă de declarații dure la adresa fiicei sale.

Tatăl lui Meghan Markle, în vârstă de 79 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu fiica sa, care s-a degradat din ce în ce mai în ultima vreme, dar și despre durerea pe care o simte, din cauza faptului că nu-și poate vedea mepoții atât de des precum și-ar dori.

Mai mult, domnul Markle susține chiar că a implorat-o pe soția Prințului Harry să îl lase să își vadă nepoții, adăugând faptul că nu a mai petrecut timp cu micuții de cinci ani, practic de când se afla pe un pat de spital, potrivit DailyMail.


„Am inima frântă. Sunt foarte supărat. Este un lucru crud ce i se poate face unui bunic, să i se refuze dreptul de a-și vedea nepoții.

În California pot, de fapt, să-i dau în judecată pentru a-i vedea, dar nu vreau să fac asta. Celălalt lucru este că nu am făcut nimic greșit. Nu există nimic care să indice că sunt un tip rău.”, spune el, potrivit sursei citate.

VEZI și: Puloverul celebru purtat de Prințesa Diana, vândut contra unei sume record. Acesta a fost scos la licitație

Tatăl lui Meghan Markle, declarații emoționant cu privire la relația cu fiica sa

Declarațiile șocante nu s-au încheiat aici. Tatăl lui Meghan Markle spune că o mai regăsește deloc pe fiica sa în persoana care era altădată, mult mai empatică și iubitoare.

„Sunt un tată foarte iubitor și ea știe asta, și nu există nicio scuză pentru a mă trata în acest fel, nicio scuză pentru a trata bunicii în acest fel. Meghan a trăit cu mine din clasa a șasea până la liceu și nu am văzut niciodată așa ceva. 

Nu am văzut niciodată genul de femeie în care s-a transformat. Sunt șocat. Nu este persoana pe care am cunoscut-o ca fiica mea.”, a mai spus acesta.

Când a fost întrebat dacă este de părere că Harry este de vină pentru această îndepărtare și schimbare bruscă de comportament, tatăl ducesei nu crede asta, în schimb, consideră că prințul este cel care are de suferit de pe urma acestei căsnicii.

„Cred că ea are o influență asupra lui Harry mai mult decât el asupra ei. Sunt mereu aici pentru ea, încă o iubesc, o voi iubi pentru totdeauna. Acest lucru nu se va schimba niciodată, dar vreau ca ea să se întindă spre mine și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște. 

Oamenii merg la închisoare timp de cinci ani și sunt iertați, eu nu am făcut nimic. Așa că iartă-mă, cred”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: O înregistrare audio a Prințesei Diana arată că Regele Charles a fost dezamăgit la nașterea Prințului Harry. Monarhul își dorea o fetiță

Se compară cu situația în care este Regele Charles

De asemenea, acesta a continuat prin a-și cere scuze, în cazul în care a greșit ceva, iar în final acesta s-a și comparat cu regele Charles, spunând că amândoi au fost privați de contactul cu nepoții lor.

„Întotdeauna mi-aș cere scuze pentru orice am făcut greșit. Îmi pare rău dacă am făcut-o.

ici regele Charles nu a făcut nimic greșit și lui i se refuză copiii la fel de bine ca și mie.”, a spus el.

VEZI și: Prințul Harry revine pe Netflix cu o nouă producție, dar fără Meghan Markle: „Toată lumea se va lupta la un moment dat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului:   Meghan Markle  relatie  tata 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel