Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea: Ne închidem în noi, nu mai comunicăm
Data actualizării:
Data publicării:
Tavi Clonda a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea și a dezvăluit de unde pornesc certurile în cuplul celor doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 7 ani de când au spus oficial "da" în fața stării civile. Chiar dacă au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, soțul vedetei spune însă că cei doi nu sunt scutiți de la anumite discuții, care generează, de cele mai multe ori, certuri. 

"A fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie, am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. I-am luat un buchet de flori și săruturi dulci și pătimașe. Nu am avut timp, au fost și mama și nepoțelul la noi, azi i-am dus eu la Brașov. Abia acum am rămas singuri.", a declarat Tavi Clonda, potrivit impact.

"Ne închidem în noi, nu mai comunicăm"

Tavi Clonda dezvăluie care sunt și secretele ce stau la baza relației lor. Totuși, acestea nu funcționează chiar de fiecare dată, lăsând loc și anumitor divergențe. 

"E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță în orice, e nevoie de răbdare și consecvență.

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața.

Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.", a mai dezvăluit el.

De la ce încep certurile între cei doi

De cele mai multe ori, certurile în cuplul celor doi pornesc din cauza stresului, dar și din cauza faptului că aceștia nu se organizează așa cum trebuie și își fac planuri diferite, fără să se sfătuiască între ei.

"În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.", a continuat soțul Gabrielei Cristea.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: certuri  Gabriela Cristea  relatie  secret  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel