Tavi Clonda, dezvăluiri inedite din relația cu Gabriela Cristea. Cum se înțeleg cei doi: "În fiecare zi sunt probleme de rezolvat"
Data publicării:
Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Recent, Tavi Clonda a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu prezentatoarea TV. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre relația pe care o au cei doi. Artistul și prezentatoarea TV sunt împreună de mai bine de 8 ani. În cadrul emisiunii ”Star News”, de la Antena Stars, Tavi Clonda a vorbit despre cel mai emoționent moment din relația lor. 

Artistul a declarat că venirea pe lumea a primului lor copil a fost cel mai emoționant moment din viața lor, iar acest lucru i-a apropiat și mai mult. Cu toate astea, artistul a recunoscut că uneori mai sunt și momente tenionate, dar împreună trec peste toate obstacolele. 

”Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă. Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a declarat Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

 

Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune prezentatoarea TV despre a treia sarcină?


Chiar dacă relația lor a avut și momente mai tensionate de-a lungul timpului, cei doi porumbei spun că și-ar mai dori copii. Tavi Clonda a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea că au avut un moment de ”silenzio stampa”, în care și-a pus chiar problema unui divorț: „Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi. 


„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mărturisit Gabriela Cristea, în urmă cu mai mult timp, la Antena Stars. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Gabriela Cristea  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel