Tavi Clonda răspunde acuzațiilor. Este soțul Gabrielei Cristea un „întreținut”?
Data publicării:
Ce le răspunde Tavi Clonda fanilor care l-au acuzat că este întreținut de Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a reacționat într-un final, după ce a fost acuzat de nenumărate ori că este un întreținut sau chiar că ar sta pe banii soției sale, Gabriela Cristea. Fanii nu au avut milă față de iubitul prezentatoarei TV, așa că acesta s-a decis să răspundă în public comentariilor răutăcioase, așa cum le numește acesta.

Vezi și: Gabriela Cristea, criticată aspru pentru că-și editează pozele: „Ai vrea tu să fii așa. Te minți pe tine în primul rând”

Zvonurile întreținerii acestuia de către soția sa au pornit din cauza faptului că nu multă lume știe cu ce se ocupă Tavi, iar în timp ce Gabriela Cristea apare la televizor aproape zilnic, el a rămas în „umbră”.

Astfel, soțul Gabrielei Cristea admite că niciodată nu a fost un întreținut și că „e treaba lor”, a acelora care nu vor să înțeleagă acest lucru. Mai mult, el afirmă că nu a cerut niciodată niciunei femei bani.

Vezi și: Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase. Vedeta a avut parte de șase fertilizări în vitro eșuate

„Având în vedere că, față de alții, noi avem mult mai puține comentarii negative, nu ne supărăm de la cinci speriați. E normal să apară și din ăștia.  Oamenii nu știu. Dacă nu postez toate cântările, ei scriu ceea ce vor. Nu știu care este treaba. Nu stau să le explic tuturor câți bani câștig eu și de unde. Treaba lor. Nu am fost niciodată un întreținut. Am aflat de veniturile Gabrielei la un an după ce ne-am cunoscut, niciodată nu m-au interesat, nu am cerut vreodată vreunei femei un ban.”, a spus el, pentru Cancan.

Tavi susține cele spuse argumentând că dorește un echilibru între viața de familie și cea profesională, dorind mai mult ca orice să fie aproape de cele două fetițe ale lor și Gabriela.

Vezi și: Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader. Vedeta dă cărțile pe față: „Nu pot să zic că a fost o mare dragoste”

„Sigur că am și eu venituri, am concerte.  Recunosc că aș putea să am și mai multe, dar prefer să mențin un echilbru. Nu vreau să fiu bogat, dar să ajung să-mi văd soția și copiii din an în Paște. Prefer sa mă împart în așa fel încât să fiu prezent și implicat în viata de familie, ne place mult să stăm acasă, să gătim, să mergem în concedii împreună.Aceste lucruri sunt mult mai importante decât banii. Slavă Domnului, suntem ok”, a declarat Tavi Clonda, pentru Cancan.ro.

Deși în utlimul timp mai mulți fani au pus-o la zid pe Gabriela Cristea pe motivul că s-ar fi îngrășat, Tavi Clonda spune că nu bagă de seamă acest lucru, mai ales că nu le place să li se atragă atenția.

„Gabi nu le pune la suflet. După ziua ei, a intrat pe regim. Nu o bat la cap, nici mie, nici ei nu ne place”, a adăugat acesta, pentru aceeași sursă.

Deși comentariile fanilor nu îi fac să se simtă atacați, relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă una dintre cele mai puternice căsnicii la momentul actual din întreg showbizul românesc.

Vezi și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dietă  fani  Gabriela Cristea  interviu  relatie  Tavi Clonda 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel