Tavi Colen nu s-a mai abținut! Artistul a spus adevărul despre scandalul cu Alin Oprea: „Un om care gândește atât de pervers”
Data publicării:
Tavi Colen, unul dintre cei mai renumiți artiști de la noi din țară, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a ținut să lămurească câteva aspecte despre scandalul cu Alin Oprea, fostul său coleg de la Talisman.

Tavi Colen și Alin Oprea au format împreună trupa Talisman, una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații de la noi din țară. Cei doi s-au bucurat timp de mulți de un real succes. Cu toate acestea, în anul 2006 drumurile lor s-au separat definitiv, atunci când Tavi Colen a decis să părăsească trupa. Ulterior, artistul a aflat că fostul său coleg, Alin Oprea a înregistrat la OSIM numele formației pe numele său.

Tavi Colen nu s-a mai abținut! Artistul a spus adevărul despre scandalul cu Alin Oprea

În timp ce Alin Oprea a susținut mereu că piesele trupei au fost compuse doar de el, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Tavi Colen a ținut să îl contrazică, spunând că pe albume scrie cine a compus cântecele, cuvintele, textul și orchestrația. Artistul susține că și el a lucrat la piese și că nu este doar meritul fostului său coleg.

„Alin Oprea nu mi-a luat numele Talisman, pentru că nu era al lui, era al nostru. Ce a făcut el a făcut o chestie la care nu m-aș fi gândit vreodată în viața mea, că un frate poate să facă așa ceva. Da, e adevărat, el, poate spune acum că piesele sunt ale lui, pentru că el a înregistrat numele Talisman pe numele lui la OSIM, înainte ca eu să aflu.

Dar, pe albume scrie cine a compus cântecele, cuvintele, textul, orchestrația. Scrie pe albume! Ce a venit și a spus aici, a spus un mare neadevăr. Sunt editate albumele, sunt vândute în milioane de exemplare și sunt fericit pentru acest lucru. Un lucru pe care eu l-am creat sau și eu am pus umărul să-l creez a dat bucurie tuturor oamenilor din România. Milioane de oameni au cumpărat albumele noastre. Ce spune Alin Oprea în emisiuni sau în interviuri nu e relevant și nu mă interesează și mă lasă rece”, a spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

„Nu l-am dat în judecată pentru că am fost atât de trist și atât de căzut încât eu mai mult de jumătate de an nu am vorbit cu nimeni”

Întrebat de ce nu l-a dat în judecată pe Alin Oprea, artistul a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea și nu a vorbit cu nimeni timp de un an jumătate.

„Nu l-am dat în judecată pentru că am fost atât de trist și atât de căzut încât eu mai mult de jumătate de an nu am vorbit cu nimeni. Eu m-am retras și am crezut că trăiesc un vis urât. Vedeam știri la televizor, deși ne înțelesesem sa nu apărem în presă, să ne spălăm rufele în presă, ca alte trupe. Vedeam la televizor știri despre mine si mi-am dat seama că nu mai fac parte din Talisman”, a mai spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări' cu Denise Rifai.

Te-ar putea interesa și: Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „A spus că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”

„Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, cum să îl ierți”

Potrivit acestuia, după plecarea sa din trupă, toate bunurile formației au rămas la Alin Oprea. Tavi Colen susține că lui i-au rămas doar două lucruri, două cabluri rupte în sala de repetiții și un afiș călcat în picioarele.

„Eu am rămas din Talisman cu ce mi-a lăsat Alin Oprea, cu două cabluri rupte în sala de repetiții și un afiș călcat în picioarele, este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman. Și niște albume pe care le am, care sunt editate, făcute și vândute. Eu am rămas cu un afiș rupt pe care l-am înrămat. Îl am și acum în sala de repetiție, un afiș de la Sala Palatului, unde am cântat în deschidere cu Delia.

Afișul ăla este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman, pentru ca el și-a mutat acasă studioul, toate piesele, negativele. Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți. El și-a mutat piesele acasă, albumele, toate videoclipurile, toate casetele, tot și-a mutat la el acasă. Toate discurile sunt la el pe perete. Eu nu am absolut nimic și nici nu îmi trebuie”, a mai spus Tavi Colen, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel