Taylor Swift a câștigat 7 premii la Gala MTV Video Music Awards. ”Fata cu chitara”, la egalitate cu Beyonce
Data publicării:
Taylor Swift a ajuns la 30 de trofee MTV VMA și a egalat-o pe Beyonce. 

Taylor Swift a câștigat șapte distincții, miercuri seara, la gala MTV Video Music Awards (VMA) 2024, totalizând 30 de astfel de statuete obținute de-a lungul carierei și egalând-o pe Beyonce (43 de ani) în topul artiștilor cu cele mai multe trofee din istoria acestor premii, relatează DPA/PA Media.

Interpreta hitului ”Cruel Summer” a câștigat premiul-vedetă al serii, pentru cel mai bun videoclip al anului - ”Fortnight”, cu Post Malone -, dar și pentru artistul anului, cel mai bun artist pop și cea mai bună colaborare. Totodată, artista a fost recompensată pentru ”melodia verii” - ”Fortnight”, cea mai bună editare video și cea mai bună regie video, pentru aceeași piesă.

Citește și: Secretele miliardarei Taylor Swift: ”Cea mai poluatoare vedetă”

 

Youtube video image

La înmânarea trofeului pentru videoclipul anului, Swift i-a mulțumit partenerului său de viață, jucătorul NFL Travis Kelce, pentru susținere. ”Tot ceea ce atinge acest bărbat se transformă în fericire, amuzament și magie”, a declarat ea în cadrul evenimentului anual, desfășurat la UBS Arena de pe Long Island, New York.

Vedeta internațională (34 de ani), care face senzație oriunde apare, după cum s-a văzut și în finala US Open,  unde a fost prezentă alături de Travis Kelce, a fost menționată în piesa Californications a celor de la Red Hot Chili Peppers, ca ”fata cu chitara” care provoacă cutremure prin vibrația muzicii sale. Partea interesantă este că această piesă a apărut pe când Taylor Swift avea numai 10 ani, cumult înainte să devină cunoscută la nivel internațional, iar versurile piesei pot fi considerate ca o ”citire în glob”, multe dintre lucrurile care apar acolo s-au confirmat  în ultimii ani.

 

De asemenea, Swift și-a încurajat fanii care au peste 18 ani să voteze la viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, evitând însă să menționeze direct că o susține pe vicepreședinta Kamala Harris.

Taylor Swift, de partea vicepreședintelui Harris, candidatul democrat la Casa Albă

Marți seara, la scurt timp după încheierea dezbaterii prezidențiale între Kamala Harris și candidatul republican Donald Trump, Swift a publicat o postare lungă pe Instagram în care și-a anunțat susținerea pentru vicepreședinta SUA, scriind: ”Cred că este un lider stabil și talentat și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos”.

Katy Perry, premiu pentru întreaga carieră

Cântăreața Sabrina Carpenter a obținut premiul pentru cântecul anului cu melodia sa ”Espresso”, în timp ce interpreta ”Good Luck, Babe”, Chappell Roan, a fost desemnată cel mai bun artist nou, iar Lisa (Blackpink) a câștigat trofeul pentru cel mai bun artist K-pop.

Katy Perry (39 de ani) a primit premiul Video Vanguard pentru întreaga carieră. Printre artiștii recompensați anterior cu acest trofeu se numără Shakira, Beyonce, Madonna și Jennifer Lopez.

Perry a interpretat un potpuriu din cele mai cunoscute melodii ale sale, inclusiv ”Roar”, ”Teenage Dream” și ”Firework”. Carpenter, Roan, Lisa și LL Cool J s-au numărat, de asemenea, printre artiștii care au susținut recitaluri în cadrul galei din acest an, informează Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Sonia Baciu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Antena 1. Captură video: YouTube/Kanal D

S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”


Care este unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

Mai mulți jucători din țara noastră sunt remarcați, după...



pixel