Taylor Swift şi Shakira, câştigătoare la MTV Video Music Awards 2023
Data publicării:
Supervedeta pop-folk americană Taylor Swift şi artista columbiană Shakira au aprins marţi seară, în apropiere de New York, ediţia 2023 a MTV Video Music Awards (MTV VMA)


Premiul pentru cel mai bun cântec, cea mai bună muzică pop, cea mai bună regie şi cel mai bun videoclip pentru hitul său "Anti-Hero": Taylor Swift a obţinut nu mai puţin de patru distincţii la gala MTV VMA, a cărei ediţie anuală a avut loc la o sală polivalentă din Newark, New Jersey.

"Este incredibil", a declarat Swift, care are zeci de milioane de urmăritori pe reţelele de socializare, în timp ce primea premiul pentru cel mai bun videoclip, pe care îl câştigase deja în 2022.

O altă vedetă a anului, artista Shakira, în vârstă de 46 de ani, a primit prestigiosul trofeu "Video Vanguard", care recompensează inovaţia în industria înregistrărilor audiovizuale.

Purtând o rochie sclipitoare lejeră, cântăreaţa columbiană şi-a încheiat show-ul printr-o baie de mulţime până la o platformă care a ridicat-o deasupra publicului. "Mulţumesc, MTV. Vă mulţumesc că aţi jucat un rol atât de important în cariera mea de când aveam 18 ani", a exclamat ea.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)


Gala anuală MTV VMA a fost deschisă de rapperul originar din Harlem, Lil Wayne. El a primit un premiu pentru lunga sa carieră în rap. "Este atât de suprarealist. Am început ca distribuitor de ziare", a declarat rapperul în vârstă de 53 de ani.

Artista new-yorkeză de hip-hop Nicki Minaj a aprins spectacolul pentru al doilea an consecutiv, interpretând live noul ei single, "Last Time I Saw You", care va apărea pe viitorul său album ce ar urma să fie lansat în noiembrie.

Marţi seară, Nicki Minaj a câştigat premiul pentru cel mai bun album hip-hop cu "Super Freaky Girl".

Premiul pentru cel mai bun R&B a revenit artistei SZA, care nu a fost prezentă, în timp ce grupul sud-coreean Stray Kids a câştigat premiul pentru cel mai bun K-pop.

Nigerianul Rema a obţinut premiul pentru cea mai bună muzică afrobeats, o categorie nouă, pentru single-ul său "Calm Down" cu Selena Gomez. Melodia a depăşit un miliard de ascultări pe Spotify în weekend.

"Înseamnă foarte mult să vezi că afrobeats ia o amploare atât de mare", a mărturisit Rema, la primirea premiului, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: shakira  taylor swift 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel