Teama cu care Carmen Brumă trăiește în fiecare zi: „Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea”
Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei. 

Carmen Brumă este acum un etalon el frumuseții și al unei siluete perfecte, extrem de multe femei dorindu-și să arate ca ea. Chiar dacă acum poate spune că are, într-adevăr, un corp perfect, soția lui Mircea Badea nu a fost mereu la fel de norocoasă. În adolescență, aceasta s-a confruntat cu kilogramele în plus, când, din cauza unei situații greu de gestionat la vremea aceea, s-a refugiat în mâncare. Chiar dacă acum pare departe ideea de a arăta din nou ca atunci, Carmen Brumă spune totuși că trăiește în fiecare zi cu frica că s-ar putea îngrășa. 

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum care e așa ca un fel de “supervisor”, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate. Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine, sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine.”, a mărturisit soția lui Mircea Badea pentru Impact.

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Brumă și Mircea Badea: „Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru...”

Cum a ajuns să cocheteze cu modellingul

Pentru cine nu știe încă, vedeta a fost și model, în urmă cu mulți ani de zile. Acest lucru nu a venit întâmplător însă, ci a fost mai mult un țel, spune antrenoarea de fitness care doar așa și-a dat seama că deține măsurile perfecte. 

„Dacă e să dau timpul cu mult timp înapoi, pentru că eu mă mențin în forma în care sunt astăzi de mai mult de 20 de ani. Eu m-am apucat să slăbesc, am avut multe opriri, multe întoarceri și, la un moment dat, mi-am pus eu ca țel așa să slăbesc și să mă transform și să mă modific fizic astfel încât să pot să prezint moda pe podium, pentru că așa am și ajuns să cochetez cu modellingul, pentru că nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Nu am avut așa o dorință în formula asta să devin model. Dar a fost ca un fel de haltă în drumul meu spre silueta la care visam. Dacă eu o să pot să prezint moda pe podium, înseamnă că sunt pe drumul cel bun.”, a mai spus Carmen Brumă.

VEZI și: Obiceiul de la care Carmen Brumă nu se abate niciodată, la 46 de ani. Așa se menține în formă: „Exact asta fac”

De ce nu a continuat să-și facă o carieră ca model

Chiar dacă a fost o experiență care i-a adus multe trăiri inedite, Carmen Brumă spune că nu și-a dorit niciodată să facă acest lucru pe termen lung. 

„Am lucrat câțiva ani, nu a fost pentru mine un scop în sine, a fost așa o perioadă de tranziție, o experiență în viața mea, nu mi-am dorit niciodată să fac din asta o meserie, nu m-am regăsit neapărat în zona asta, dar am Carmluat foarte multe informații de acolo, m-a ajutat pe parcursul carierei mele în televiziune.

Și în zilele de astăzi găsesc lucruri care mi-au folosit și pe care le știu din vremea aceea. De exemplu, să mergi pe tocuri frumos, estetic, am învățat din perioada în care am lucrat ca model.”, a mai spus ea. 

Citește și: Ce salariu ar câștiga Mircea Badea de la Antena 3. Suma la care nu s-ar fi gândit nimeni

Data: 17 mai 2023, 20:48
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: antrenor de fitness  Carmen Bruma  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...