Teama cu care Carmen Brumă trăiește în fiecare zi: „Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea”
Data publicării:
Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei. 

Carmen Brumă este acum un etalon el frumuseții și al unei siluete perfecte, extrem de multe femei dorindu-și să arate ca ea. Chiar dacă acum poate spune că are, într-adevăr, un corp perfect, soția lui Mircea Badea nu a fost mereu la fel de norocoasă. În adolescență, aceasta s-a confruntat cu kilogramele în plus, când, din cauza unei situații greu de gestionat la vremea aceea, s-a refugiat în mâncare. Chiar dacă acum pare departe ideea de a arăta din nou ca atunci, Carmen Brumă spune totuși că trăiește în fiecare zi cu frica că s-ar putea îngrășa. 

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum care e așa ca un fel de “supervisor”, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate. Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine, sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine.”, a mărturisit soția lui Mircea Badea pentru Impact.

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Brumă și Mircea Badea: „Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru...”

Cum a ajuns să cocheteze cu modellingul

Pentru cine nu știe încă, vedeta a fost și model, în urmă cu mulți ani de zile. Acest lucru nu a venit întâmplător însă, ci a fost mai mult un țel, spune antrenoarea de fitness care doar așa și-a dat seama că deține măsurile perfecte. 

„Dacă e să dau timpul cu mult timp înapoi, pentru că eu mă mențin în forma în care sunt astăzi de mai mult de 20 de ani. Eu m-am apucat să slăbesc, am avut multe opriri, multe întoarceri și, la un moment dat, mi-am pus eu ca țel așa să slăbesc și să mă transform și să mă modific fizic astfel încât să pot să prezint moda pe podium, pentru că așa am și ajuns să cochetez cu modellingul, pentru că nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Nu am avut așa o dorință în formula asta să devin model. Dar a fost ca un fel de haltă în drumul meu spre silueta la care visam. Dacă eu o să pot să prezint moda pe podium, înseamnă că sunt pe drumul cel bun.”, a mai spus Carmen Brumă.

VEZI și: Obiceiul de la care Carmen Brumă nu se abate niciodată, la 46 de ani. Așa se menține în formă: „Exact asta fac”

De ce nu a continuat să-și facă o carieră ca model

Chiar dacă a fost o experiență care i-a adus multe trăiri inedite, Carmen Brumă spune că nu și-a dorit niciodată să facă acest lucru pe termen lung. 

„Am lucrat câțiva ani, nu a fost pentru mine un scop în sine, a fost așa o perioadă de tranziție, o experiență în viața mea, nu mi-am dorit niciodată să fac din asta o meserie, nu m-am regăsit neapărat în zona asta, dar am Carmluat foarte multe informații de acolo, m-a ajutat pe parcursul carierei mele în televiziune.

Și în zilele de astăzi găsesc lucruri care mi-au folosit și pe care le știu din vremea aceea. De exemplu, să mergi pe tocuri frumos, estetic, am învățat din perioada în care am lucrat ca model.”, a mai spus ea. 

Citește și: Ce salariu ar câștiga Mircea Badea de la Antena 3. Suma la care nu s-ar fi gândit nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: antrenor de fitness  Carmen Bruma  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel