Teo Trandafir a dat cărțile pe față, după ce a fost surprinsă cu un tânăr la cumpărături: „Am încredere în el ca în mine”
Data actualizării:
Data publicării:
Teo Trandafir a rupt tăcerea și a spus cine este tânărul cu care a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături.

Teo Trandafir este un dintre cele mai cunsocute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Directă din fire și pentru că nu a vrut să lase loc de interpretări, aceasta a vrut să vorbească despre ultimele zvonuri care au apărut despre ea în spațiul public. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, Ilinca Vandici i-a spus că s-a speculat că și-a cumpărat o nouă mașină. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a infirmat acest lucru și a ținut să precizeze că are autoturismul de 5 ani.

Ilinca Vandici: E clar, de aceea mă pune pe mine să-i plătesc vacanța în Dubai, în această vară. Ea și-a luat mașină, despre care eu nu știu.

Teo Trandafir: Eu?!

Ilinca Vandici: Te-am văzut în revistă, în ziar, ești acolo, pe prima pagină «Teo Trandafir și-a luat mașină nouă și are și șofer».

Teo Trandafir: Normal, din moment ce eu nu șofez! Mi-am luat mașină acum 5 ani! Una dintre fostele mele colege a sunat, nici nu mai țin minte pe cine, și a întrebat «Teo are mașină nouă?!». Colega care a răspuns i-a spus «Auzi, tu lucrezi cu ea de niște ani. Nu știi că e aceeași mașină?». Bă, tot au scris, mă. Au sunat o colegă. Pe grup pe Instagram nu eram cu tine, sora mea?! N-am mâncat din aceeași felie de pâine?! A sunat, nu m-a întrebat pe mine. 

Ilinca Vandici: Deci putea să ia legătura instant. 

Teo Trandafir: Știa foarte bine că e mașina mea de acum 5 ani, știa foarte bine că e în leasing, colegii mei știu toți că plătesc până la anul. Abia aștept să se termine.

Te-ar putea interesa și: Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”

Teo Trandafir a dat cărțile pe față, după ce a fost surprinsă cu un tânăr la cumpărături: „Am încredere în el ca în mine”

Prezentatoarea TV a fost surprinsă în momentul în care ieșea din supermarket cu un tânăr, cel care îi este, de altfel, și șofer. Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, Teo Trandafir a spus cine este cel care a însoțit-o la cumpărături și care, totodată, a dus punga plină cu produsele cumpărate la mașină. Ei bine, pentru că prezentatoarea TV nu conduce, ea a sunat mai mulți prieteni pentru a-i întreba dacă cunosc pe cineva care șofează. Unul dintre aceștia i-a spus că ar putea fiul lui. Deci tânărul de 24 de ani cu care prezentatoarea TV a fost fotografiată este băiatul unui bun prieten de-al prezentatoarei TV.

Teo Trandafir: Eu nu șofez, am permis valid în buzunar, dar șofez ca naiba. (...) În intersecție, la volan, cineva mi-a dat voie să trec. Eu m-am dat jos din mașină să-l îmbrățișez și să-i mulțumesc, în timp ce mă înjura toată lumea din intersecție. După 2 ani de șofat am zis că nu-i de mine. Am vorbit cu toți prietenii mei. I-am întrebat dacă știu pe cineva care șofează, că eu am o mașină la care plătesc, dar nu pot s-o șofez și un prieten foarte bun mi-a spus că ar putea fiul lui. Deci șoferul din imagine e fiul unui bun prieten, în care am încredere ca în mine. Noi suntem amândoi rockeri, ascultăm amândoi aceeași muzică în mașină. El are 24, eu 56. Ne și suspectați.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel