Teo Trandafir a dezvăluit motivul divorțurilor de foștii soți: „Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor!”
Data publicării:
Teo Trandafir a dezvăluit motivele care au stat în spatele divorțurilor de foștii soți, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat. 

Unul dintre subiectele sensibile tratate aseară  în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” . de la Kanal D, a adus în prim plan căsniciile lui Teo Trandafir. Aceasta a povestit care au fost motivele ce au stat la baza eșecurilor mariajelor ei și, în același timp, prezentatoarea TV a explicat ce compromisuri nu ar face niciodată din dragoste.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (...) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a spus Teo Trandafir.

Viața vedetei TV a fost marcată și de lipsuri materiale, de perioade de glorie și , deopotrivă, de momente dificile, pe plan financiar, pe care le-a traversat cu brio, alături de fiica sa, Maia.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în cliaă în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa: această situație trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a spus Teo.

Teo Trandafir a povestit aseară în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” care este relația cu tatăl ei și dacă l-a iertat. Impasul pe care l-a traversat în urmă cu câțiva ani i-a schimbat optica pe toate planurile și a reușit să lupte mai mult și să ierte.

„Un copil care nu își iartă părinții este un monstru (...).După ce mi-am dat seama de adevărul lui și de unghiul lui, de perspectiva lui, l-am invitat prin Skype și ne-am mărturisit public iubirea dementă care ne-a unit. Tatăl meu a fost soarele meu și ne-am spus asta pe post, la TV. Am simțit nevoia asta să ne iertăm, să ne înțelegem, nu neapărat să ne expunem, dar să avem mărturie amândoi faptul că există mai multe perspective. Eu la vremea respectivă eram atât de înverșunată pentru că nu știam dacă viața mea va mai fi la fel. După ce am plecat de la Viena nu mai înțelegeam nimic, am suferit cinci anestezii generale într-o luna și jumătate. Am uitat lucruri, oameni, întâmplări, fapte, am uitat cum mă cheamă, am uitat să vorbesc, am făcut afazie. Mi-am dat seama că niciodată eu nu voi mai fi ce am fost și am început să mă răzbun pe toată lumea, inclusiv pe tata. (...) Am luptat mai mult, am iertat mai mult și am înțeles că acuzele și degetele îndreptate împotriva altuia nu folosesc la nimic”, a continuat Teo.


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  fiica  interviu  tata  te trandafir 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel