Teo Trandafir a gafat-o în direct: „Am transpirat când m-am auzit ce am zis. Acolo m-am înțepenit”
Data publicării:
Teo Trandafir a mărturisit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în direct.

Teo Trandafir a avut-o ca invită în cadrul podcastului său pe Mirela Vaida. În cadrul discuției, cele două au vorbit despre greșelile pe care le-au făcut în direct.

Mirela Vaida, gafă în direct. Ce urare controversată le-a făcut telespectatorilor

Mirela Vaida a mărturisit, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo” că la începutului unui sezon de la „Acces Direct” a vrut să facă o urare, bine intenționată, pentru telespectatorii emisiunii, însă din greșeală, prezentatoarea TV a făcut o gafă de proporții.

„Am început un sezon și am zis «Doamnelor și domnilor să aveți parte de un an plin de nenorociri». Așa am zis. Am vrut să zic cât mai puține nenorociri. După care s-a zis «Aaa, normal, că tu vrei subiecte la emisiune». E direct, nu mai poți să montezi”, a mărturisit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”

Și Teo Trandafir a gafat-o în direct: „Am transpirat când m-am auzit ce am zis. Acolo m-am înțepenit”

În cadrul discuției cu Mirela Vaida în emisiunea „Gând la gând cu Teo”, Teo Trandafir a mărturisit că și ea a gafat-o în direct. Ea a explicat că trebuia să pună o întrebare unui invitat despre câștigurile acestuia la un spectacol de muzică de petrecere, dar a încurcat formularea.

„Cea mai dură pe care am făcut-o eu, ți-o mărturisesc ție, pentru prima oară în viața mea. Trebuia să-l întreb pe un invitat care cânta muzică de petrecere dacă e adevărat că a câștigat o sumă la un spectacol din nu știu ce oraș. Am zis după să reformulez și să o dau nu ca întrebare, ci ca afirmație. Am zis «Știu că ai câștigat...» în capul meu era «Știu că ai câștigat o poală de bani», dar pe gură n-am mai scos cuvântul poală și poala s-a făcut porumbel.

Eu când am auzit ce-mi iese din gură am asistat neputincioasă, pentru că se dusese. M-am uitat în ochii invitatului să văd dacă și lui i se dilată pupilele, ca mie. Am transpirat când m-am auzit «Ai câștigat o...». Norocul a fost că omul mi-a susținut privirea și zic «Mă întorc și o dreg? Nu, că atrag atenția». Am lăsat-o așa și m-am dus în continuare. Nu știu ce am vorbit cu omul. Mă tot gândeam că s-a auzit. Am rămas acolo. Acolo m-am înțepenit. A fost nu de mult. M-a marcat. Am zis că de acum încolo trebuie să vorbesc mai rar, pentru că în dorința mea de a exprima mai multe lucruri... Nu mai fac d-astea”, a mărturisit și Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare despre cele trei sarcini pierdute: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești”

„E normal. Suntem oameni”

Cu toate acestea, cele două au subliniat că astfel de greșeli sunt umane și inevitabile.

„Da, dar e normal. Suntem oameni. Eu cred că lumea, dincolo că râde pe moment, zice că suntem simpatice, că nu suntem tonomate sau aparate de cafea”, a ținut să precizeze Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

„Oamenii ca oamenii, dar CNA-ul”, a spus Teo Trandafir.

Mirela Vaida a adăugat că și Consiliul Național al Audiovizualului trebuie să înțeleagă că astfel de situații sunt accidentale.

„CNA-ul trebuie să înțeleagă că în direct nu a fost cu intenție și că se mai poate întâmpla. Se amuză și ei, că sunt și ei oameni. Aia e, ce să facem? Asta este”, a adăugat Mirela Vaida.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel