Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”
Data publicării:
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre unul dintre subiectele momentului, revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa.

Irinel Columbeanu a avut parte de surpriza vieții lui recent, după ce a fost vizitat în România de fiica sa, Irina. Adolescenta nu și-a mai văzut tatăl de aproximativ șase ani, lucru care a făcut ca această revedere să fie una emoționantă pentru ambele părți. Odată cu ei însă, au empatizat și foarte mulți români, care au urmărit toată povestea fostului milionar, unii dintre ei susținându-l chiar și cu ajutor financiar pe acesta. Astfel, ajuns în azilul în care are parte de toate îngrijirile necesare, Irinel Columbeanu nu a mai avut decât o dorință, aceea de a-și reîntâlni fiica, care s-a schimbat considerabil de când a văzut-o ultima dată și, cu sprijinul unor oamenilor potriviți, acest lucru a devenit, în final, realitate.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut și ele de făcut un comentariu pe seama acestui subiect, prezentatoarele fiind complet uimite de înfățișarea pe care o are fiica Monicăi Gabor în prezent, la vârsta de 17 ani.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița. A fost un moment emoționant, asta mică e dulce, e normală. Uită-te cât e de frumoasă, fără buze, fără gene. E un copil.”, a spus Teo Trandafir.

„Are 17 ani totuși. Dacă ne gândim ce ținute și machiaje am văzut la balurile de absolvire.”, a adăugat Ilinca Vandici.

„Da, arată de 25 de ani.”, a mai spus colega sa de platou.

„Dar Irinuca nu, dimpotrivă, ceea ce mă bucură, pentru că înseamnă că și-a găsit echilibrul. Aici mă refer și la Monica, chiar dacă lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul, dar uite, ăsta-i rezultatul, oglinda. Cât e de frumoasă Irinuca, superbă.”, a completat șatena. 

Citește și: Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Ce amintiri o leagă pe Teo Trandafir de Irinuca

În continuare, celebra prezentatoare TV și-a adus aminte de primul contact pe care l-a avut cu Irinuca, când părinții săi, căsătoriți la vremea aceea, au adus-o pe micuță în platoul de emisiune. În acest context, vedeta nu știe când au trecut anii și când ființa firavă care încăpea într-un coșuleț a devenit o domnișoară în toată firea.

„Haide să-ți povestesc ceva, lucram la altă televiziune. Au venit ea și el, Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca, după botez. Și acum o văd aici, nu-mi place. E frumoasă, dar nici chiar așa.”, și-a adus aminte Teo Trandafir.

„Mie mi se pare superb faptul că cineva, adică nașul lui Irinel Columbeanu, a înlesnit întâlnirea lor. Din câte am înțeles, nu s-au mai văzut de 6 ani de zile și pentru că știe toată lumea ce situația grea are domnul Irinel, nu cred că putea face ca acest lucru să fie posibil. E un cadou care să-i mângâie sufletul. Foarte frumos.”, a mai spus și Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas fără cuvinte, după ce Oana Roman a dat anunț matrimonial: „Întrebarea mea este dacă o fi pe bune”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani




pixel