Teo Trandafir, confesiuni despre căsnicie și divorț: „Așa ceva nu cred că se mai întâmplă”
Data actualizării:
Data publicării:
Teo Trandafir a vorbit despre divorțul de fostul ei soț, cu care a avut o căsnicie de doar șase luni. De asemenea, vedeta a dezvăluit cum ar trebui să fie partenerul ideal pentru ea.

Invitată la podcastul Annamariei Prodan, Teo Trandafir a vorbit deschis despre un subiect dureros din viața sa și anume divorțul de soțul ei. Deși cei doi au fost căsătoriți doar șase luni, povestea lor de dragoste a durat aproximativ doi ani. Teo Trandafir a mărturisit că soțul ei, care a locuit în Franța mai bine de 30 de ani, nu a reușit să se acomodeze în România, motiv pentru care au decis să se separe. Vedeta nu a dorit să stea în calea fericirii bărbatului, deși i-a fost greu și a trecut prin momente dureroase. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni și mai păstrează legătura din când în când.

De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit lucrul care a deranjat-o cel mai tare în perioada respectivă. Aceasta a menționat că presa a scris mai multe lucruri neadevărate din care reieșea că soțul ei a fost împreună cu ea doar pentru bani. Atunci, prezentatoarea TV s-a simțit rănită, mai ales pentru că din toate articolele citite părea că bărbatul nu ar fi putut-o iubi pentru frumusețea sau inteligența ei, ci doar pentru lucrurile materiale pe care le deținea.

„S-a încheiat frumos și elegant”

„S-a încheiat frumos și elegant. Mi-am dat seama că după aproape 30 de ani petrecuți în Franța, soțul meu nu este fericit aici. Și eu nu puteam să fiu participant direct la nefericirea lui. El venise cu deschidere, cu entuziasm. Oamenii erau cum erau. Într-o zi l-am întrebat dacă pot să fac ceva să îl ajut. Și mi-a răspuns că ar vrea să fie singur. Și așa s-a terminat. Am mai vorbit cu el. Prieteni e mult spus, pentru că locuim în țări diferite. Este singurul bărbat din viața mea de care m-am despărțit, dar cu care încă mai comunic. Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Nu a fost ușor. Nu am să uit un episod. Eram amândoi în garajul casei noastre și puneam murături. El era priceput inclusiv la asta. Și ne trezim, a doua zi, în ziare. Eram atât de fericiți în perioada aia! Eu eram nerăbdătoare să ajung acasă, unde mă aștepta o masă romantică sau ceva drăguț.

Bineînțeles că a început presa să vuiască. Că a vrut să ia banii, casele, averile. Nu m-a deranjat faptul că erau lucruri neadevărate, ci faptul că eu m-am simțit indezirabilă. Deci un om nu mă poate iubi pe mine decât pentru bani. Era clar că dacă o ia p-asta, pentru ce să o ia? Că e frumoasă? Nu, nici nu am pretins. Că e deșteaptă? Nu. Deci eram ultimul om, care are niște bani. Asta m-a deranjat”, a declarat Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan, detalii surprinzătoare despre cererile în căsătorie: „Cu mine nu poți să fii decât dacă ești bărbat”

„Așa ceva nu cred că se mai întâmplă”

Teo Trandafir a vorbit și despre felul în care ar trebui să fie viitorul ei partener. Aceasta a menționat că o cerință foarte importantă ar fi să nu îi ceară bani. Deși este convinsă că nu va mai trăi o poveste de dragoste ca cea pe care a avut-o alături de fostul ei soț, vedeta nu ar spune nu dacă ar apărea cineva potrivit pentru ea.

„Bărbatul care va sta lângă mine trebuie să nu-mi ceară bani și să nu stea foarte aproape, că nu mai pot. Nu mai credeam în dragoste când l-am întâlnit pe el. A fost ceva venit din cer, cu toate potrivite, aranjate, așa ceva nu cred că se mai întâmplă. Dar nu aș zice nu. Mi-ar plăcea să fiu fetiță, m-am săturat să fiu bărbatul. Sunt lucruri pe care nu le mai trăiești ca la 15 ani”, a adăugat Teo Trandafir, la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel