Teo Trandafir, îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. Bursucu a dat-o de gol: „Unde scrie?”
Data publicării:
Teo Trandafir a recunoscut că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică jr.

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Teo Trandafir a fost provocată de către colegul ei Bursucu să răspundă la câteva întrebări incomode. Una dintre întrebări îi cerea să numească un bărbat celebru de care a fost îndrăgostită în adolescență. Aceasta l-a nominalizat pe Ștefan Bănică Jr.

 

"Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu.", a recunoscut Teo Trandafir în direct, potrivit WowBiz. 

 

Teo Trandafir, topită după Connect-R. A recunoscut totul la TV: „E frumos de plângi cu vorbe”

Într-o altă ediție, Teo Trandafir a acceptat provocarea colegului ei de emisiune, Bursucul și a răspuns unei întrebări incomode. Vedeta a fost întrebată care este ultimul invitat de care s-a simțit atrasă. Aceasta a recunoscut, spre uimirea tuturor că este vorba despre Connect-R. Prezentatoarea TV spune că artistul este foarte frumos, iar ultima oară când l-a avut în emisiune, a lăsat-o fără cuvinte. 


„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi.


Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe”, a declarat prezentatoarea TV, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

 

Teo Trandafir, ironizată aspru de Florin Călinescu:  „Am zis că mor, că intru în pământ”


Teo Trandafir a dezvăluit că a fost pusă într-o situație incomodă chiar de către Florin Călinescu. Cei doi sunt buni prieteni și unii dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost ironizată aspru de Florin Călinescu din cauza unei ținute. 


„Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?.Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă', a povestit Teo Trandafir.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: connect r  stefan banica  Teo Trandafir 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel