Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei
Data actualizării:
Data publicării:
Teo Trandafir a vorbit despre statusul sentimental pe care îl are în prezent. 

Teo Trandafir și-a ținut întotdeauna viața personală departe de primele pagini și nu a dat niciodată curs scandalurilor. Chiar dacă vedeta a fost căsătorită deja de două ori, aceasta a declarat în repetate rânduri faptul că nu-i priește singurătatea, iar întotdeauna trebuie să aibă pe cineva alături de ea. Deși recent dragostea părea să nu-i mai surâdă prezentatoarei TV, acum aceasta este din nou împlinită pe plan sentimental. 

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

Teo Trandafir, lecția primită de la fiica ei: „Este același sfat pe care îl primesc de la toți oamenii”

Motivul pentru care Teo Trandafir nu se afișează cu iubitul ei

Toată lumea se întreabă astfel de ce vedeta nu se afișează nicăieri cu partenerul său de viață. Aceasta a explicat faptul că bărbatul în cauză nu este de acord cu expunerea publică, pentru că își dorește să aibă parte în continuare de intimitate absolută.

„Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte.”, a continuat vedeta.

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo Trandafir

 

Ce nu ar accepta vedeta de la partenerul de lângă ea

Vedeta a dezvăluit, de asemenea, și care sunt lucrurile peste care nu ar putea trece niciodată, într-o poveste de iubire.

„Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument.”, a mai spus prezentatoarea TV.

„Eu eram cât ele două la un loc”. Teo Trandafir, în competiție cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să le fure audiența

Teo Trandafir nu a făcut niciodată primul pas niciodată într-o relație

Invitată recent în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, realizată de Oana Radu, Teo Trandafir spunea că niciodată nu a făcut primul pas într-o relație și așteaptă întotdeauna ca bărbații să vină spre ea, cum cel mai probabil s-a întâmplat și de această dată. 

"Eu nici măcar nu am inițiat o relație vreodată. În primul rând, pentru că de foarte mult timp sunt în businessul ăsta și toată lumea are senzația că sunt inabordabilă complet. Și atunci, dacă te duci tu, nu te crede nimeni. Eu aștept să mi se întâmple. Dacă o fi să fie bine, dacă nu asta e. Ăsta e cumva un dezavantaj...să stai să ți se întâmple viața, mie nu-mi place asta. De obicei, iau inițiativa și fac eu ce e de făcut. La capitolul amoros însă, trebuie să vină el către mine. 

Bărbaților le e frică de mine și mulți mi-au și spus-o, cu argumente. Parcă faptul că știu să scriu și să vorbesc corect românește ar reprezenta o problemă în dragoste. Dragostea este cu totul altceva. Am fost cerută de nevastă la un moment dat, în scris, cu un singur "i". N-a murit nimeni din asta." , a spus Teo Trandafir, la detectorul de minciuni al Oanei Radu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: iubire  relatie  Teo Trandafir  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel