Teo Trandafir pare să nu creadă în coincidențe! Reacția prezentatoarei TV după întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi „El – singur, ea – singură, ce potriveală.”
Data publicării:
Teo Trandafir a făcut declarații picante după ce Bianca Drăgușanu s-a întâlnit de două ori cu Alex Bodi, fostul ei soț, după despărțirea de Gabi Bădălău. Iată ce spune prezentatoarea TV!

După separarea de omul de afaceri, Bianca Drăgușanu a atras atenția cu altă apariție, de data aceasta cu Alex Bodi, fostul ei soț. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși la aceeași masă, la un restaurant unde a avut loc un eveniment. Această întâlnire le-a ridicat semne de întrebare lui Teo Trandafir și Ilincăi Vandici.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre intâlnirea misterioasă dintre Biana Drăgușanu și Alex Bodi

În cadrul emisiunii, Follow Us”, Teo Trandafir și Bianca Drăgușanu au vorbit despre controversa care a împărțit România în două. După ce s-au certat și despărțit cu mare scandal, se pare că între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apele s-au mai liniștit.

Ilinca Vandici: Aseară, după ce în urmă cu o zi noi am văzut întâlnirea dintre Bianca și Alex Bodi la un restaurant, aseară s-a întâmplat (n.r. – pe 25 iunie) un alt eveniment care era un eveniment privat, o petrecere între prieteni. Unde s-au întâlnit din întâmplare amândoi, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. De unde știm? Instagramul este dovada. Amândoi au postat din aceeași locație, cu aceeași trupă care cântă. Una dintre fotografii este luată de pe Instagramul Biancăi Drăgușanu, e trupa care cântă, vedeți aranjamentele florale de pe mese, apoi e același decor și la masa unde Alex Bodi stă cu prietenii lui. El a mai postat și la story imagini exact cu această formație. (…)

Teo Trandafir: Deci ei nu s-au întâlnit între ei?

Ilinca Vandici: Dar de acolo până aici eu nu te văd? Crezi că nu mă întâlnesc cu tine?

Teo Trandafir: Alta e să ne vedem și alta e să vorbim! (…) Și noi de ce ne minunăm?

Ilinca Vandici: Nu ne minunăm, doar am zis să prezentăm și noi evenimentul.

Teo Trandafir: Eu sunt curioasă dacă ei și-au vorbit și, mai ales, ce și-au spus!

Ilinca Vandici: E posibil ca cei doi să fi rămas prieteni! E posibil totul, atâta vreme cât pare că Bianca e singură, Alex pare că s-a despărțit de Ema (n.r. – make-up artistul Ema Uta).

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, mesaj spumos pentru Gabi Bădălău. Omul de afaceri s-a afișat cu o nouă domnișoară, imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

Despre întâlnirea cu Alex Bodi, fostul soț, Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri incendiare. Vedeta susține că a reluat prietenia cu acesta și îl motivează să se împace cu Ema Uta, iubita de care s-a despărțit de curând.

„Știu că s-a despărțit de actuala lui parteneră, dar sunt 100% sigură că se vor împăca, pentru că se potrivesc, lucru pe care i l-am spus și lui. Nu l-am văzut de doi ani față în față, cred că doar în trecere. În schimb i-am văzut și eu aparițiile cu actuala parteneră și mi s-a părut că acești doi oameni se potrivesc perfect. Noi ne-am întâlnit la restaurant întâmplător. Eu eram cu niște prieteni de-ai mei, el m-a salutat, eu l-am salutat.

M-a întrebat «Pot să iau un loc?», am luat cina împreună și fiecare a plecat liniștit și să zicem că am reluat cumva legătura noastră de prietenie. Însă între mine și fostul meu soț nu cred că va mai putea fi pusă vreodată problema unei relații”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel