Teo Trandafir, petrecere memorabilă cu stripperi: „Îmi era o rușine. Erau superbi, în jurul meu toți”
Data publicării:
Teo Trandafir și-a sărbătorit ziua de naștere recent, acesta fiind un prilej bun pentru vedetă de a-și aduce aminte de niște experiențe inedite din trecut.

Teo Trandafir a împlinit pe 2 iunie vârsta de 56 de ani, motiv pentru care colegii săi de platou din cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2, nu au putut să treacă cu vederea acest eveniment important din viața acesteia. Astfel, în prima zi de emisie, Ilinca Vandici a surprins-o pe aceasta cu un tort, lucru care a emoționat-o extrem de tare pe celebra prezentatoare. Acest moment a fost unul prielnic și ca acesta să-și aducă aminte de niște experiențe memorabile din trecut, care au avut loc tot cu ocazia aniversării sale.

Ilinca Vandici: Să ne trăiești, să-ți dea Dumnezeu binecuvântări, împliniri, fericire. Te iubim și suntem binecuvântați pentru că te avem în viața noastă. Vreau să-ți pui o dorință și vreau să te gândești bine la ea. 

Teo Trandafir: Cum m-ai învățat tu, așa am gândit.

Ilinca Vandici: Mi-ar fi plăcut să am posibilitatea să-ți aduc aici niște domni...

Teo Trandafir: Am pățit! 

Ilinca Vandici: Știu că ai pățit, dar de ce nu putem reedita?

VEZI și: De ce Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani: „Noi am avut o tăcere lungă”

Teo Trandafiri, experiență memorabilă alături de stripperi

Astfel, vedeta de la Kanal D și-a adus aminte cum la o aniversare era înconjurată de foarte mulți bărbați ce arătau ca desprinși din reviste. Cu toate acestea, în momentul în care acesta a început să discute cu ei, Teo trandafir și-a dat seama că masculii nu se încadrează neapărat în tipologia pe care o caută ea.

Teo Trandafir: Îmi era o rușine, au venit niște stripper superbi, din America și erau toți în jurul meu. Vă dați seama, frumoși și la sfârșit mi-au spus „Știi ce facem noi în fiecare zi, când ne ducem acasă?” Unul blond, cât ușa, cu spatele acoperit de plete zice „Ne ducem să ne jucăm jocuri pe calculator”. 

Ilinca Vandici: Așa trist?

Teo Trandafir: Asta zic...

Ilinca Vandici: Deci până la urmă și ei sunt oameni. Trebuia să zici „Dar nu mă invitați și pe mine, că mă joc și eu cu voi”.

Teo Trandafir: Nu aveam viză.

Citește și: Bolile de care suferă Delia. Ilinca Vandici: „Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață”

Dorința lui Teo Trandafir pentru ziua sa de naștere

Când vine vorba de dorințe, vedeta spune că a avut o cerere care i-a fost îndeplinită imediat de către prietenii săi. Nu este vorba despre un lucru material prea costisitor, ci despre o simplă pereche de căști, care o ajută pe vedetă să-și asculte artiștii favoriți, fără să incomodeze persoanele din jurul său, după cum spune chiar ea.

„Ce-ți mai poți tu dori după ce ai realizat atât de multe lucruri, ți-ai lăsat amprenta asupra oamenilor, lucrurilor, televiziunilor, asupra noastră, a tuturor?”,  a întrebat-o în final Ilinca Vandici.

„O pereche de căști, dar s-au prins prietenii, mi-au cumpărat-o. Atât. Căști ca să ascult muzica care îmi place mie.”, i-a răspuns Teo Trandafir.

Citește și: Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel