Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”
Data publicării:
Teo Trandafir revine cu un nou proiect media, după ce Kanal D i-a anulat emisiunea. 

Teo și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”, începând de luni, la Radio Impuls

 

                Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la  emisiunea “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

 

 Pe cei doi prezentatori “Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

               “Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

               “ Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate  în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus Mihai Hînda.

              Nu pierdeți, începând de săptămâna viitoare, la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00, “Bară la Bară”,  o emisiune plină de energie și bună dispoziție, care îți face după-amiezile mai frumoase! Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde s-ar afla aceștia, în trafic, la birou, în intimitatea locuințelor, cu dialoguri spumoase, interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din “Bară la Bară” una dintre experiențele cele mai așteptate ale zilei. 

 

 

Anunțul vine la doar câteva zile de la vestea că i-a fost anulată emisiunea de la Kanal D

 

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea de la Kanal D. A circulat zvonul că aceasta ar fi fost concediată, dar iată că vedeta a rămas în același trust, unde, de data aceasta, va realiza o emisiune radio. 

„Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, le-a mai transmis vedeta urmăritorilor, cu câteva zile în urmă. 

 

De asemenea, Kanal D a declarat că emisiunea Theo Show este doar într-o pauză și că poate deveni oricând. 

“Emisiunea “Teo Show” se află într-o pauza, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedetă Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Kanal d  radio  Teo Trandafir 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel