Teo Trandafir, sfat de care ar trebui să țină cont toată lumea: E singurul pe care nu încetez să îl repet
Data actualizării:
Data publicării:
Teo Trandafir a vorbit cu Spectacola.ro.

Teo Trandafir a oferit un interviu exclusiv pentru Spectacola.ro, în care a discutat despre lecțiile de viață pe care le-ar împărtăși cu versiunea ei puțin mai tânără. De asemenea, a dat și cel mai bun sfat.

Sfatul este unul profund. În esență, sugerează că prioritizarea fericirii personale este fundamentala în viață. Este o declarație puternică despre importanța cultivării stării de bine și a împlinirii interioare în fața altor obiective sau presiuni exterioare. 

 

Întrebată ce sfat i-ar da lui Teo de la 20 de ani, vedeta TV ne-a zis:

„Un sfat pe care, din păcate, nu îl pot urma, pe care l-am primit și eu la vremea mea: Ai încredere în tine! Eu nu știu ce înseamnă asta. Mi se pare că să ai încredere în tine este o formă de nesăbuință pe care o plătim scump. Trebuie să muncim pentru încredere și nici atunci nu ai de unde să știi dacă lucrurile vor ieși cum dorești. Să te bazezi pe spontaneitate mi se pare imprudent, pentru că e posibil să nu vină când ai nevoie”

Ce sfat crezi că ți-ar da Teo de la 90 de ani?

Nu știu să răspund, pentru că încă nu am înțelepciunea și abilitatea de a vedea lucrurile într-o asemenea perspectivă. Mi-aș spune, probabil, Ține-o așa! Fii calmă, echilibrată, totul o să fie bine. Dacă ai ajuns până la vârstă asta, înseamnă că tu, Teo, cea de la 50 de ani, ai facut ceva bine! bravo!

Ce sfaturi primește Maya, la cei 20 de ani ai ei?

Maya a primit deja, după părerea mea, sfaturile pe care trebuia să le primească la momentul la care era nevoie de ele. Nu dai sfaturi copilului tău când are deja mintea formată. Faci acest lucru când are nevoie. Singurul meu sfat, pe care l-am spus adesea și nu încetez să îl repet, este că în viața asta nu trebuie să faci nimic în afară de a fi fericit.

 

VEZI ȘI: Teo Trandafir, interviu pentru Spectacola: Cred în destin până într-un punct. Oamenii spun „Lasă, că ne ajută Dumnezeu!” și sunt de acord, însă Dumnezeu merită un pic de respect:

https://www.spectacola.ro/teo-trandafir-interviu-pentru-spectacola-cred-in-destin-pana-intr-un-punct-oamenii-spun-lasa-ca-ne-ajuta-dumnezeu-si-sunt-de-acord-insa-dumnezeu-merita-un-pic-de-respect_39859.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel