Teodora Stoica a dat cărțile pe față! Cum îl numește pe tatăl ei
Data publicării:
Teodora Stoica a vorbit despre cum se înțelege cu tatăl ei, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, clubul patronat de Gigi Becali. pe care o are cu tatăl ei.

Teodora Stoica și-a schimbat total stilul de viață, după ce a trecut cu bine peste un moment critic. Când avea 25 de ani, însă mezina familiei Stoica a ieșit învingătoare. În prezent, Teodora este foarte bucuroaseă și petrece mult timp împreună cu tatăl ei, mai ales că ambii lucrează în același loc de muncă, respectiv la FCSB. Teodora Stoica a dezvăluit, printre altele, și cum îi spune tatălui ei.

”Da, eu așa îi spun”

”Da, eu așa îi spun, Meme (n.red. - râde). Mamei îi spun simplu, mama. El îmi mai spune și-mi spunea când eram și mai mică, nu știu de ce, 'Lila', dar eu îi spun să se oprească și să-mi spună Teodora”, a dezvăluit, râzând, Teodora Stoica, la Pro TV.

Citește și - Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri sincere după ce s-a vindecat de cancer. Teodora s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și de sport - https://www.spectacola.ro/fiica-lui-mihai-stoica-marturisiri-sincere-dupa-ce-s-a-vindecat-de-cancer-teodora-s-a-apropiat-mai-mult-de-dumnezeu-si-de-sport_39794.html 

”Este disperat după echipa asta. Ține cu ea încă din copilărie”

Relația dintre tată și fiică este una foarte bună, după cum a afirmat chiar și Teodora, care a explicat și cum a ajuns Mihai Stoica să fie fan înrăit al echipei italiene Inter Milano.

”Meme vorbește non-stop cu mine despre fotbal. Îmi spune și de niște echipe despre care eu nu am auzit. Vorbește cu patos. Fotbalul e viața lui. Da, și eu lucrez la FCSB. Da, mă pune la curent cu foarte multe lucruri, dar unele informații poate nu mă interesează (n.red - râde). Informații din alte țări, fiecare scor sau când e născut fiecare jucător, echipele de Under 12 nu știu ce au făcut, le știu pe toate”, a spus Teodora Stoica.

”A fost atât de emoționant pentru el, atunci când Inter i-a răspuns la scrisori”

 

”El ține cu Inter, din copilărie. E disperat după echipa asta. Când era mic, trimitea scrisori fiecărui club, iar cei de la Inter i-au răspuns. A fost atât de emoționant pentru el încât e disperat după echipa asta. Nu avem limite în comunicarea dintre noi, ne spunem orice, multe, multe detalii. Eu îi cer sfatul lui mereu”, a mai spus Teodora Stoica, conform Digisport.ro.

Citește și - Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a dezvăluit cine sunt persoanele cunoscute din România de care a fost îndrăgostită. Tânăra a vorbit și despre tatăl ei - https://www.spectacola.ro/teodora-fiica-lui-mihai-stoica-a-dezvaluit-cine-sunt-persoanele-cunoscute-din-romania-de-care-a-fost-indragostita-tanara-a-vorbit-si-despre-tatal-ei_39843.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el




Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel