Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"
Data publicării:
Ilinca Vandici a dezvăluit la ce terapie a apelat, după divorțul de Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au hotărât să meargă pe drumuri separate. Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți fanii și apropiații vedetei, care știau că aceștia au căsnicia ideală. De foarte multe ori, în diferite interviuri, Ilinca avea doar cuvine de laudă la adresa partenerului de viață, pe care nu-l împovăra niciodată cu treburi casnice sau cu chestiuni ce privesc creșterea copilului. Așadar, chiar dacă vedeta părea că îi oferă soțului ei toată libertatea de care are nevoie un bărbat, în cele din urmă, acesta ar fi fost infidel, lucru care ar fi provocat divorțul.

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu

Vedeta a recunoscut că a trecut prin momente grele după divorț, însă s-a confruntat și cu o depresie post-natală. Astfel, Ilinca Vandici a decis să apeleze la terapia Theta Healing, care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viața sa. 

„Avem de multe ori tendința să purtăm măști sociale, nu pentru că nu am fi autentici, ci doar din dorința de a ne proteja sau de a ține pentru noi anumite aspecte mai neplăcute ale vieții noastre. Iar atunci poate ascundem de multe ori durere în spatele unui zâmbet. Personal, am vorbit deschis de fiecare dată despre episoadele prin care am trecut, despre lucrurile pe care le-am simțit, tot din dorința de a da curaj și altora să se deschidă. 

Este vorba aici de depresia post-natală, despre care am ales să vorbesc deschis în mai multe episoade pe canalul meu de YouTube, și am avut surpriza să primesc atât de multe mesaje din partea celor care mă urmăresc, care au experimentat depresia sunt o formă sau alta. Bucuria a venit tocmai din faptul că mi-au mărturisit că le-a fost de ajutor destăinuirea mea. Personal am găsit ajutor în cadrul terapiei pe care o urmez și în ziua de azi„, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

Ilinca Vandici: „Sunt în această călătorie de câțiva ani”

'Consider că e esențial pentru mine să mă cunosc, să mă analizez, să am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec și să evoluez. Da, sunt în această călătorie de câțiva ani, am descoperit și tainele metodei Theta Healing, unde am și urmat cursuri de formare. Nu-mi place să dau sfaturi, să încurajez pe nimeni în anumite direcții, aleg doar să spun ce funcționează pentru mine, ce am descoperit nou, ce mi-a făcut mie bine, iar apoi oamenii decid singuri dacă sunt deschiși să încerce sau nu. Viața e plină de experiențe și lecții pe care e minunat dacă reușim să le învățăm și să le integrăm și care, ulterior, clar ne transformă. Am fost, sunt și voi rămâne o tipă discretă. Da, sunt liniștită.. Astăzi, îmi place să cred că toate experiențele pe care le-am trăit mi-au fost lecții care efectiv m-au împins pe acest drum al autocunoașterii, al descoperirii de sine și, deși întotdeauna mai avem de învățat, cred că sunt destul de sigură de cine sunt, ce îmi doresc, ce pot oferi, ce nevoi am, ce mă face fericită, care sunt limitele mele, care sunt prioritățile în viața mea…„, mai spune Ilinca Vandici.

Ce a învățat Ilinca Vandici despre ea

„Cumva procesul meu de auto descoperire și vindecare a început înainte de #TeAscult, iar aici am încercat mereu să mă dezvolt și mai mult prin intermediul invitaților mei, să caut și mai multe răspunsuri și să evoluez în permanență. Despre mine am învățat, în primul rând, că mai am atât de multe de învățat. (râde) Iar mai apoi, că pot fi un intermediar care duce bucurie, informație și bine în sufletul celor care mă privesc, că pot să le fac mai facil accesul la experiențe și sfaturi venite din partea invitaților, cu care ei să rezoneze și de ce nu, chiar să găsească soluții pentru situațiile de viață prin care trec. Iar asta îmi oferă o satisfacție enormă… să știu că prin ceea ce fac pot ajuta„, a mai declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel