Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"
Data publicării:
Ilinca Vandici a dezvăluit la ce terapie a apelat, după divorțul de Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au hotărât să meargă pe drumuri separate. Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți fanii și apropiații vedetei, care știau că aceștia au căsnicia ideală. De foarte multe ori, în diferite interviuri, Ilinca avea doar cuvine de laudă la adresa partenerului de viață, pe care nu-l împovăra niciodată cu treburi casnice sau cu chestiuni ce privesc creșterea copilului. Așadar, chiar dacă vedeta părea că îi oferă soțului ei toată libertatea de care are nevoie un bărbat, în cele din urmă, acesta ar fi fost infidel, lucru care ar fi provocat divorțul.

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu

Vedeta a recunoscut că a trecut prin momente grele după divorț, însă s-a confruntat și cu o depresie post-natală. Astfel, Ilinca Vandici a decis să apeleze la terapia Theta Healing, care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viața sa. 

„Avem de multe ori tendința să purtăm măști sociale, nu pentru că nu am fi autentici, ci doar din dorința de a ne proteja sau de a ține pentru noi anumite aspecte mai neplăcute ale vieții noastre. Iar atunci poate ascundem de multe ori durere în spatele unui zâmbet. Personal, am vorbit deschis de fiecare dată despre episoadele prin care am trecut, despre lucrurile pe care le-am simțit, tot din dorința de a da curaj și altora să se deschidă. 

Este vorba aici de depresia post-natală, despre care am ales să vorbesc deschis în mai multe episoade pe canalul meu de YouTube, și am avut surpriza să primesc atât de multe mesaje din partea celor care mă urmăresc, care au experimentat depresia sunt o formă sau alta. Bucuria a venit tocmai din faptul că mi-au mărturisit că le-a fost de ajutor destăinuirea mea. Personal am găsit ajutor în cadrul terapiei pe care o urmez și în ziua de azi„, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

Ilinca Vandici: „Sunt în această călătorie de câțiva ani”

'Consider că e esențial pentru mine să mă cunosc, să mă analizez, să am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec și să evoluez. Da, sunt în această călătorie de câțiva ani, am descoperit și tainele metodei Theta Healing, unde am și urmat cursuri de formare. Nu-mi place să dau sfaturi, să încurajez pe nimeni în anumite direcții, aleg doar să spun ce funcționează pentru mine, ce am descoperit nou, ce mi-a făcut mie bine, iar apoi oamenii decid singuri dacă sunt deschiși să încerce sau nu. Viața e plină de experiențe și lecții pe care e minunat dacă reușim să le învățăm și să le integrăm și care, ulterior, clar ne transformă. Am fost, sunt și voi rămâne o tipă discretă. Da, sunt liniștită.. Astăzi, îmi place să cred că toate experiențele pe care le-am trăit mi-au fost lecții care efectiv m-au împins pe acest drum al autocunoașterii, al descoperirii de sine și, deși întotdeauna mai avem de învățat, cred că sunt destul de sigură de cine sunt, ce îmi doresc, ce pot oferi, ce nevoi am, ce mă face fericită, care sunt limitele mele, care sunt prioritățile în viața mea…„, mai spune Ilinca Vandici.

Ce a învățat Ilinca Vandici despre ea

„Cumva procesul meu de auto descoperire și vindecare a început înainte de #TeAscult, iar aici am încercat mereu să mă dezvolt și mai mult prin intermediul invitaților mei, să caut și mai multe răspunsuri și să evoluez în permanență. Despre mine am învățat, în primul rând, că mai am atât de multe de învățat. (râde) Iar mai apoi, că pot fi un intermediar care duce bucurie, informație și bine în sufletul celor care mă privesc, că pot să le fac mai facil accesul la experiențe și sfaturi venite din partea invitaților, cu care ei să rezoneze și de ce nu, chiar să găsească soluții pentru situațiile de viață prin care trec. Iar asta îmi oferă o satisfacție enormă… să știu că prin ceea ce fac pot ajuta„, a mai declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel