The Super Mario Bros. Movie, încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial
Data publicării:
''The Super Mario Bros. Movie'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Pelicula ''The Super Mario Bros. Movie'' îşi continuă dominaţia în box office-ul nord-american, ajungând în acelaşi timp la încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial, o premieră în acest an, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relation

 

Filmul de animaţie inspirat de jocul cu acelaşi nume, produs de Universal, Nintendo şi Illumination Studios, a obţinut încasări de 40 de milioane de dolari în Canada şi Statele Unite în weekendul care tocmai s-a încheiat, menţinându-se în fruntea clasamentului.

De la lansarea sa la sfârşitul de săptămână în care o parte a lumii a celebrat Paştele (7-9 aprilie), pelicula a obţinut peste 490 de milioane de dolari în America de Nord şi alte 532 de milioane de dolari în întreaga lume, potrivit Exhibitor Relations, adică un total global de 1,02 miliarde de dolari în patru săptămâni.

Este primul lungmetraj care depăşeşte acest prag în acest an şi doar al zecelea film de animaţie, a indicat revista de specialitate The Hollywood Reporter.
 

 

În box office-ul nord-american, celebrul instalator cu salopetă şi mustaţă devansează astfel filmul horror "Evil Dead Rise", produs de Warner Bros, care în al doilea weekend de prezenţă în cinematografele nord-americane a obţinut încasări de 12,2 milioane de dolari.

Actriţele Lily Sullivan şi Alyssa Sutherland fac parte din distribuţia acestui horror, în care interpretează două surori care trebuie să se lupte cu o mulţime de creaturi demonice.

 

Pe locul al patrulea, "John Wick: Chapter 4" se descurcă bine şi după şase săptămâni de prezenţă în cinematografe, cu încasări de 5 milioane de dolari. În acest nou episod al popularei saga, Keanu Reeves îşi reia rolul unui asasin plătit care luptă împotriva unui grup infracţional internaţional.
 

Pe locul al cincilea ne întâlnim cu "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi", cu încasări de 4,8 milioane de dolari la această reîntoarcere în cinematografe, la 40 de ani de la lansarea acestui film mitic avându-i în distribuţie pe Mark Hamill, Harrison Ford şi Carrie Fisher, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: cinema  film  the super mario bros- movie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel