Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România: „N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat”
Data publicării:
Theo Rose este noua prezentatoare SuperStar România, de la PRO TV

În urmă cu peste două luni, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au așezat la masa juriului și au pornit în căutarea următorului #superstar al României! Sute de concurenți au venit în fața lor și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge că merită o șansă. Dintre aceștia, peste 110 au primit tichetul auriu și au trecut de etapa audițiilor. 

Cu fiecare nouă etapă, dificultatea concursului a fost tot mai mare, iar numărul calificaților a scăzut. Acum doar 32 au mai rămas în luptă pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. De săptămâna viitoare, ei vor intra în cea mai importantă etapă de până acum: semifinalele.

De această dată, alături de concurenți, pe scenă, se va afla, în premieră, o prezentatoare! Cea care li se alătură celor patru jurați în căutarea SuperStarului și care va scrie această filă a legendei este nimeni alta decât îndrăgita artistă, Theo Rose! 

Fiecare piesă lansată de ea a devenit instant hit, iar telespectatorii PRO TV s-au bucurat de diminețile petrecute cu ea în timpul verii când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo va avea rolul de a-i încuraja pe concurenți, de a le oferi din energia ei și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor. 

Încântată de această nouă provocare, Theo Rose declară: ”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carla s dreams  marius moga  Pro tv  Raluka  superstar  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel