Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum se va numi băiețelul artistei și al lui Anghel Damian
Data publicării:
Theo Rose și-a surprins fanii și a arătat burtica de gravida. Artista a dezvăluit ni unul din prenumele băiețelului pe care îl așteaptă. 

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Artista a recunoscut că viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că va aduce pe lume primul ei copil. 

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a surprins pe toată lumea, după ce și-a arătat burtica de gravidă într-o sesiune de live pe instagram. Fanii au vrut să vadă cum arată viitoarea mămică, astfel că artista le-a făcut pe plac. Și asta nu e tot! Întrebată dacă a ales numele bebelușului, Theo Rose a răspuns sincer și a dezvăluit că unul dintre prenumele băiețelului ei va fi Ioan.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a transmis Theo Rose fanilor de pe Instagram, pe live.

Cu ce pofte se confruntă Theo Rose în sarcină

Recent, Theo Rose le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că are poftă de corn cu gem sau strudel de vișine, dar nu știe unde să găsească. Aceasta i-a rugat pe care care o urmăresc pe instagram să îi recomande o patiserie. 

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Fanii celor doi au așteptat cu nerăbdare să afle sexul bebelușului pe care Theo Rose și Anghel Damian îl așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi și-au familia și apropiații și au organizat o petrecere, în cadrul căreia au dezvăluit și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi vor avea un băiețel. 

Viața artistei s-a schimbat după ce a aflat că este însărcinată

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă. 

Cine a dat-o de gol pe Theo Rose că este însărcinată

„Să vă spun de unde a pornit toată chestia asta cu sarcina. Îmi era foarte rău și n-am putut să onorez o cântare la Bruxelles. Am anunțat cu o săptămână înainte, am sunat și le-am spus că trec printr-o perioadă foarte grea. Eu știam că sunt însărcinată, fusesem la doctor, mi-a fost rău. Managerii mei i-au sunat cu o săptămână înainte și le-au spus că nu voi puteam să vin, pentru că sunt în starea asta, există acele probleme și nu pot să zbor. Organizatorul respectiv a reacționat puțin ciudat, nu vreau să ofer detalii, ideea este că a trebuit să o demonstrăm. Am sunat atunci la doctor și l-am rugat să-mi dea ce-mi trebuie, ca să le trimit oamenilor, ca să nu zică că le-am încurcat evenimentul. Am trimis dovada și probabil de acolo a fost foarte ușor să ajungă public. Spui unui necunoscut că ești însărcinată și e unul dintre cei patru oameni care știu asta. Îți dai seama că a ieșit pe stradă. Aia e, mi-am asumat cumva că urmează să se afle. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea faptului că totul decurge ok și  sunt riscuri. Dar ma trecut și peste asta.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   burta  sarcina  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel