Theo Rose, reproșuri la adresa mamei sale: „Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit”
Data publicării:
Theo Rose a avut un moment de sensibilitate, pe rețelele de socializare, în care i-a transmis un mesaj mamei sale. Artista este pe culmile succesului, pe plan profesional, dar pe plan personal, ea se află în mijlocul unui scandal. 

Theo Rose a anunțat, recent, că s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și că formează un cuplu cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Vestea a creat o adevărată avalanșă de comentarii negative în mediul online, lucru care a copleșit-o pe artistă. 

Mereu directă, cu zâmbetul pe buze și pusă pe șotii, artista a transmis un mesaj video, în care își învinovățește mama pentru că a adus-o pe lume și pentru că a educat-o să fie un om bun. 


"Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă.

Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi, mamă care m-ai făcut și m-ai crescut... De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume, și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot. M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună… unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer? Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii... cântam, dansam, pluteam pe norișori, activități din astea... Bine, te iubesc și te respect că tu tot mama mea ești. Știu că la bază a fost o intenție superbă. Tu ai vrut să faci un lucru bun pentru omenire. Prost e că eu m-am luat după tine și am vrut și eu să fac lucruri bune și au ieșit de...", a spus pe Instagram Theo Rose. 

 

Theo Rose a răbufnit după ce i-a fost criticată noua relație. Artista este împreună cu Anghel Damian: „Stau și încasez”

 

Theo Rose a transmis un mesaj dur pentru cei care îi critică relația cu Anghel Damian. 

Theo Rose a uimit pe toată lumea după ce ea și iubitul ei, Alex Leonte, și-au spus adio. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri în spațiul public conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, de data aceasta informația a fost confirmată chiar de celebra solistă pe contul ei personal de Instagram. Mai mult, vestea care a șocat pe toată lumea este că Theo Rose este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. 

După despărțirea de Alex Leonte și asumarea relației cu Anghel Damian, Theo Rose a fost criticată dur de către fanii săi. Ulterior, artista a răbufnit și transmis un mesaj pentru cei care îi critică alegerile din viața sa.

Theo Rose, prima fotografie alături de iubitul său, Anghel Damian. Artista este mai fericită ca niciodată

Theo Rose: „La final toți ne despărțim”

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu.

Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum. Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine”, a spus Theo Rose pe Instagram. 

Alex Leonte, prima reacție după despărțirea de Theo Rose. Artista este într-o altă relație: „Nu mai există dragoste”

Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte păreau a fi de nedespărțit, însă aceștia au decis să se despartă, veste care a uimit pe toată lumea și a stârnit un val de reacții în mediul online. Artista a fost cea care a făcut acest anunț pe contul personal de Instagram. Chiar dacă ea nu a vrut să facă acest lucru public acum, anumite poze care au surprins-o împreună cu noul ei partener au dat-o de gol. Celebra solistă le-a promis însă fanilor că va reveni cu noi detalii curând și că va povesti concret cum a stat situația. Până atunci, Nea Marin, unchiul lui Alex Leonte, a dezvăluit de cât timp nu mai formează cei doi oficial un cuplu.

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.'', a declarat Nea Mărin, la Antena Stars, potrivit spynews.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alex leonte  anghel damian  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel