Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”
Data publicării:
Theo Rose s-a arătat a fi extrem de furioasă pentru momentul ce a avut loc în prima seară de concert a celor de la Coldplay din București.

Theo Rose a izbucnit pe rețelele de socializare și a postat un mesaj în legătură cu evenimentul nefericit ce a avut loc seara trecută, 12 iunie, la concertul Coldplay, când Babasha a fost huiduit de o mulțime de oameni. Artista este revoltată din mai multe motive și spune că, din păcate, trebuie să lase pe planul doi atmosfera și talentul inegalabil de care a dat dovadă bandul britanic, fiind nevoită să se axeze și ea pe unul dintre subiectele momentului, care a împărțit țara în două tabere.

„Am fost la Coldplay aseară, vreau să zic înainte de a doua seară de Coldplay să o felicit pe Ema, pentru că a fost aleasă de pe o listă mare de către managementul Coldplay, nu vorbește nimeni despre asta, dar e o realizare mare și cred că trebuie felicitată fata. În al doilea rând, Coldplay care au fost prezentați de către o doamnă în costum popular și un domn, nu știu cine, dar au fost prezentați ca la Cerbul de Aur, ceva rău, n-am înțeles nimic, nici pe noi nu ne mai prezintă așa prin țară. Începe concertul, Chris Martin pupă scena și o să dau skip, deși ar merita să vorbim despre măreția lor, și vorbim despre momentul anului, a urcat pe scenă Babasha, după ce Chris Martin l-a prezentat.”, le-a spus revoltată Theo Rose fanilor pe rețelele de socializare.

Citește și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”

Theo Rose îi pune la zid pe cei care l-au huiduit pe Babasha

În continuare, Theo Rose le-a evidențiat fanilor și cum a fost ales Babasha pentru a urca pe aceeași scenă cu Coldplay și cum ar fi trebuit, de fapt, să reacționeze toți peste 50.000 de oameni prezenți pe Arena Națională.

„L-a prezentat ca pe un prieten, din ce am înțeles ulterior, am înțeles că Chris Martin a fost prevenit cu privire la faptul că poate stârni controversă invitația lui Babasha, doar că lui i-a plăcut tare băiatul și l-a invitat să cânte, e Chris Martin, e Coldplay, cântă cu cine vrea pe scenă și dacă ai venit acolo, nu ai niciun drept să-i judeci lui alegerile. Dacă ești acolo cu ei, te bucuri de experiență. Dacă nu-ți place ceva, taci, dar nu te comporți ca huliganii.”, a continuat artista.

VEZI și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

„Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât”

În momentul în care a auzit cum au reacționat oamenii la programul muzical al lui Babasha, artista spune că nu a mai rezistat și a ieșit imediat din sală.

„Așa ceva nu am trăit, mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât, când a început lumea să huiduie, am plecat. Am zis că nu mai vreau nici la after party, nu mai vreau nimic, mi-e rușine, hai acasă. Pot să înțeleg că e o treabă de gust, m-am lovit și eu de asta de multe ori, pot să înțeleg că nu li s-a părut potrivită asocierea de genuri, dar nu avem cum să judecăm alegerea lui Chris Martin, care nu l-a ales pe Babasha doar pentru că e numărul 1 în topurile din România, i-a ascultat muzica, i-au fost traduse niște versuri. (...) Sper ca Babasha să urce și azi pe scenă și Chris Martin să aibă un discurs despre asta.”, mai spune ea.

Citește și: Oana Roman intervine în scandalul momentului. Ce spune despre manelistul huiduit la concertul Coldplay: „Știu că voi fi judecată, blamată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel