Theo Rose vorbește despre despărțirea de Alex Leonte: „A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea”. Ce schimbări a produs sarcina, în viața artistei
Data publicării:
Theo Rose a vorbit despre despărțirea de Alex Leonte, dar și despre schimbările pe care sarcina le-a produs în viața ei.

Theo Rose a trecut prin foarte multe schimbări, în ultima perioadă. Dacă pe plan profesional, artista a fost implicată în foarte multe proiecte, care au propulsat-o direct în topul celor mai cunoscuți și în vogă artiști ai momentului, planul personal a început să îi surâdă și el solistei, de mai bine de câteva luni. Concret, în urmă cu aproximativ jumătate de an, Theo Rose a anunțat faptul că formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian. Tot atunci avea să se afle și de despărțirea de fostul iubit, Alex Leonte. Acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să devină părinți, întrucât artista este însărcinată. 

Theo Rose a fost invitata lui Radu Țibulcă în cadrul podcastului de pe Youtube, unde a discutat extrem de multe detalii din viața personală și a dezvăluit sentimentele unice care o încearcă în această perioadă. Mai mult, aceasta nu s-a ferit să deschidă subiectul cu privire la fosta relație, care a durat mai bine de cinci ani de zile. 

„De când sunt însărcinată, mi-am mai pus viața la punct și am făcut și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează, dar până aici a fost... Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. (…) Dai un search pe Google și ai găsit totul despre noi. Noi nu mai putem, acum, să ne ascundem, să facem ceva. Eu, multe lucruri despre viața mea, le aflu din presă. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim', a susținut Theo Rose, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste'.

Poate te interesează și: Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată: „Săracul, nu știe ce să mai facă”

 

Cum a arătat primul trimestru de sarcină, pentru vedetă

Această perioadă fericită i-a fost umbrită artistei de stările de rău pe care primul trimestru de sarcină le-a adus. Vedeta a avut o săptămână în care a stat, predominant, în casă, apelând chiar și la serviciile specialiștilor.

„După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

VEZI și: „Eu nu știu cine este Theo Rose”. Carmen Harra o pune la punct pe artistă, după ce aceasta s-a arătat deranjată de previziunile făcute

 

Anghel Damian este în culmea fericirii

Faptul că solista îl va face tată pentru prima dată, în câteva luni, îl bucură extrem de tare pe Anghel Damina, care nu-și poate exprima în cuvinte sentimentele care-l încearcă la ora actuală.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

Citește și: Carmen Harra tună și fulgeră, după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Vor fi probleme în această relație”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex leonte  copil  despartire  insarcinata  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel