Timizii zodiacului. Aceste semne zodiacale ies foarte greu din zona de confort
Data actualizării:
Data publicării:
Unele semne zodiacale au un talent fantastic de a ieși basma curată din orice situație jenantă. În loc să se înroșească, ei râd și merg mai departe. Dar pentru semnele zodiacale care se jenează ușor, astfel de momente le strică ziua - și apoi le rămân în minte pentru totdeauna.

Dintre cele 12 semne zodiacale, există câteva persoane selecte care se umilesc repede și toate au anumite trăsături comune, spune Priscila Lima de Charbonierres, astrolog profesionist și fondator al aplicației de wellness astrologic Soulloop. Dacă zodia ta este asociată cu un element de apă sau de pământ, înseamnă că ești profund în contact cu emoțiile tale și foarte atent la ceea ce cred ceilalți oameni. De asemenea, ar putea însemna că ești puțin autocritic.

Trăsături ca acestea sunt o rețetă pentru a te simți jenat toată ziua, în fiecare zi - iar când adaugi anumite planete guvernatoare, factorul rușine crește și mai mult. De exemplu, Venus se referă la conexiune și la modul în care te raportezi la ceilalți, spune Lima de Charbonierres, potrivit Bustle. Deoarece momentele jenante se simt mult mai rău atunci când se întâmplă în fața altor persoane, este logic de ce semnele guvernate de această planetă tind să se strâmbe foarte tare.

Iată care sunt cele cinci semne zodiacale care se fac ușor de râs, potrivit unui astrolog.

 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taur, cea mai mare parte a jenei tale are loc la locul de muncă, unde parcă se întâmplă un moment de transpirație după altul. "Asociată cu elementul pământ, natura ta fixă te poate face destul de sensibil la critică și judecată", spune Lima de Charbonierres, motiv pentru care este extrem de chinuitor să primești feedback negativ.

Fiind un semn guvernat de Venus, ești, de asemenea, hiperconștient de ceea ce te înconjoară și de felul în care arată lucrurile. Declanșează senzația de rușine care apare atunci când un prieten se oprește pe la tine înainte de a avea timp să-ți cureți bucătăria sau să-ți pufnești perfect pernele de pe canapea.

 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă cineva se va confrunta cu anxietatea de după petrecere, acela este Racul. Fiind un semn de apă guvernat de Lună, îți place să intri în contact cu emoțiile tale, dar de multe ori ți-e teamă să împărtășești prea mult. A doua zi după o reuniune se simte întotdeauna ca un festin de crampe, pe măsură ce îți amintești ce ai făcut și despre ce ai vorbit.

În timp ce alte semne zodiacale se deschid și descarcă traume fără nicio grijă, Lima de Charbonierres spune că te înroșești numai la gândul de a împărtăși prea mult. Din același motiv, s-ar putea să te simți ca și cum ai avea un reflector asupra ta în public. Chiar dacă străinii de pe trotuar își văd de treaba lor, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva se holbează în secret la pata de cafea de pe tricoul tău.

 

 

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

"Fecioarele, guvernate de Mercur și asociate cu elementul pământ, sunt în mod natural organizate și meticuloase", spune Lima de Charbonierres. Această atenție la detalii lucrează de obicei în favoarea ta, dar te predispune, de asemenea, să te simți jenat atunci când lucrurile nu merg conform planului. În timp ce altor semne zodiacale le este mai ușor să râdă sau să se lase purtate de val, fața ta se înroșește când rezervările la cină sau itinerariile de călătorie merg prost. Organizarea se simte intrinsec legată de cine ești ca persoană, așa că te lovește puternic când lucrurile merg prost - chiar dacă prietenii tăi te asigură că este în regulă.


Balanță (23 sept. - 22 oct.)


Balanțele trăiesc o viață de jenă aproape constantă. Potrivit lui Lima de Charbonierres, asta se datorează faptului că, fiind un semn de aer, ești hiperconștient de dinamica și interacțiunile sociale, iar asta include cât de ușor se pot duce de râpă. De asemenea, ești guvernată de Venus și ești reprezentată de balanță, ceea ce înseamnă că prioritizezi armonia și echilibrul în toate relațiile tale. Așa că, fără să-ți dai seama, îți asumi rolul de director de relații publice în grupul tău de prieteni - și asta include asumarea ororii greșelilor celorlalți.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ca semn de apă sensibil, Pești, ești destinat să trăiești o viață de rușine de mâna a doua. "Guvernată de Neptun, planeta conexiunii subtile și a imaginației, natura ta intuitivă te face să fii foarte atent la sentimentele celorlalți", spune Lima de Charbonierres. Acesta este motivul pentru care ai tendința de a te strâmba alături de prietenii tăi ori de câte ori se simt stânjeniți. Așa se explică și de ce nu suporți glumele sau videoclipurile cu farse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  fecioara  pesti  rac  taur  timid  zodiee 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel