Tipul de inteligență pe care îl întruchipezi în mod natural, în funcție de semnul tău zodiacal
Data publicării:
Semnul tău zodiacal îți poate spune multe despre tine. Acesta poate dezvălui detalii complicate despre personalitatea ta, cu cine vei fi cel mai compatibil, de ce ai putea prefera miercurea în locul duminicii și multe altele. Dar nu este vorba despre a te încadra într-o cutie. Este vorba mai degrabă despre dezvăluirea diferitelor arhetipuri zodiacale care trăiesc în noi, astfel încât să putem fi cea mai bună versiune a noastră și să ne concentrăm atenția asupra punctelor noastre forte.

Arhetipul inteligenței Berbecului: cel care implementează

Arhetipul de inteligență al Berbecului cu acțiune rapidă este cel al Aplicatorului. Deși Berbecul poate să nu fie creierul suprem al planurilor și strategiilor complicate, este excelent la executarea planurilor și la a fi un executant. Pot face acest lucru la fel de ușor de unii singuri sau într-o echipă condusă de ei, dar au nevoie să aibă frâiele în propriile mâini. Ascultarea de podcasturi este o modalitate excelentă de a perfecționa acest arhetip de inteligență, deoarece cu cât cunoașteți mai multe hack-uri și soluții de rezolvare, cu atât mai repede vă veți putea îndeplini obiectivele.

Arhetipul inteligenței Taurului: investitorul

Arhetipul de inteligență al pacientului Taur este cel al Investitorului. Fiind un semn zodiacal care are mâna norocului bine așezată pe cap, Taurul își poate folosi cu ușurință inteligența pentru a face singur tone de bani, pentru a investi în companii și idei înainte ca acestea să explodeze sau pentru a-și construi propria întreprindere spre succes. Totul necesită timp, răbdare și capacitatea de a lua deciziile corecte la momentul potrivit, fără a lăsa îndoiala să îți încătușeze picioarele.

Arhetipul inteligenței Gemeni: spiritul

Arhetipul de inteligență al Gemenilor mercurieni este cel al Spiritului. La ce altceva ne putem aștepta de la un semn zodiacal guvernat de planeta inteligenței? Fie că scufundă replici umoristice în ținta lor sau că își fermecă iubitul, Gemenii știu cum să își folosească inteligența pentru a obține ceea ce își doresc în cel mai amuzant mod posibil. Inteligența lor tinde să strălucească cel mai bine atunci când au un public și se află într-un cadru social.

Arhetipul inteligenței Racului: intuitivul

Arhetipul de inteligență al blândului Rac este cel al Intuitivului. Și totul se datorează influenței Lunii asupra acestui semn zodiacal. Da, pot suferi de schimbări extreme de dispoziție și de crize de cădere a lacrimilor, dar Racii se pricep foarte bine să citească printre rânduri și să înțeleagă sensibilitățile celorlalți. Atunci când își folosesc puterile în bine, Racii își pot folosi inteligența pentru a aduce alinare și bunătate multor oameni, fie că sunt membri ai familiei, cunoștințe sau străini.

Arhetipul inteligenței Leului: geniul creativ

Arhetipul de inteligență al Leului îndrăzneț este cel al Geniului Creativ. Leului nu-i place să i se spună ce să facă și, cu siguranță, nu-i place să facă lucrurile așa cum le fac toți ceilalți. Acest lucru, atunci când este cuplat cu creativitatea lor naturală, îndrăzneala și personalitatea lor mai mare decât viața, dă naștere la tendințe pe care nimeni nu le-ar putea vedea venind. De fapt, Leul nu este doar un geniu creativ, ci și un director de creație, pentru că atunci când se apleacă cu adevărat asupra arhetipului lor de inteligență, pot fi la fel de pretențioși în privința detaliilor ca orice Fecioară care merită.

Arhetipul de inteligență Fecioară: cel perspicace

Arhetipul de inteligență al Fecioarei observatoare este cel al Astuțului. La fel ca Gemenii, Fecioara este guvernată de planeta inteligenței, Mercur. Așa că poți paria pe un dolar că Fecioara știe exact ce vrea în orice moment și cum să ajungă la linia de sosire cu cât mai puține neplăceri și cu cât mai multă mândrie pentru ceea ce a produs. Și, deși pot fi buni jucători de echipă, Fecioarele sunt mai potrivite pentru activități solo, unde își pot lăsa cu adevărat expertiza și atenția la detalii să ocupe locuri în primul rând.

Arhetipul inteligenței Balanței: alpinistul social

Arhetipul de inteligență al Balanței echilibrate este cel al "The Social Climber". Și asta nu este o judecată a semnului zodiacal al judecăților. Balanțele sunt excelente la socializarea cu oamenii și știu cum să găsească obiective comune cu toată lumea pentru a promova prietenii bune și pentru a crește fiabilitatea rețelei lor. Combinând acest lucru cu reticența lor față de acțiunile impulsive și cu dorința de a părea corecți, frumoși și binevoitori în toate relațiile, Balanțele ajung aproape întotdeauna în vârful lanțului trofic, într-un fel sau altul. Și o fac în cel mai elegant mod posibil.

Arhetipul inteligenței Scorpionului: politicianul

Arhetipul de inteligență al Scorpionului puternic este cel al Politicianului. Scorpionii sunt excelenți în a citi printre rânduri și în a ști când să spună ce pentru a obține ceea ce își doresc. Ei pot folosi cu siguranță această putere pentru rău, dacă vor, dar nu există niciun motiv pentru care să nu poată fi folosită pentru bine. Bineînțeles, acest lucru le dă Scorpionilor reputația de a fi manipulatori și controlori, dar dacă sunt buni în a-și folosi arhetipul inteligenței, pot răsturna cu ușurință scenariul și pot fi văzuți în schimb ca fiind carismatici și atrăgători.

Arhetipul inteligenței Săgetătorului: cel care învață

Arhetipul de inteligență al Săgetătorului prietenos este cel al Învățătorului. Săgetătorul este cunoscut pentru faptul că învață pe tot parcursul vieții și sunt excelenți în a purta conversații profunde cu oamenii despre orice și orice sub soare. Sunt la fel de buni ascultători (atunci când un subiect îi interesează) ca și vorbitori (când împărtășesc informații despre lucruri pe care le știu). Până la sfârșitul vieții lor, au de obicei un rolodex cu cele mai ciudate fapte stocate în minte, împreună cu o puzderie de experiențe din întreaga lume.


Arhetipul inteligenței Capricornului: generalul

Arhetipul de inteligență al Capricornului strategic este cel al Generalului. Capricornului nu-i place să-și piardă bătăliile și războaiele. Așa că preferă să elaboreze intensiv strategii înainte de a-și pune planurile în acțiune. Acest lucru poate fi observat la fel de ușor în spațiul carierei ca și în jocul dragostei. Dar, deoarece Capricornul este de obicei reticent la manifestările emoționale la el însuși și la ceilalți, își folosesc adesea inteligența într-un mod care nu ia în considerare bunăstarea sau emoțiile celorlalți. Așa că trebuie neapărat să fie atenți la asta!

Arhetipul inteligenței Vărsătorului: savantul nebun

Arhetipul de inteligență al Vărsătorului orientat spre viitor este cel al Omului de știință nebun. Îl puteți numi și "geniul excentric" sau "Pălărierul nebun". Ideea este că Vărsătorul este, de obicei, cu treizeci de pași înaintea majorității oamenilor din jurul său. Și chiar și în compania unor colegi cu aceeași mentalitate și la fel de talentați, Vărsătorul poate găsi o modalitate de a fi cu doi pași înaintea curbei. Acest arhetip al inteligenței, din păcate, poate face ca Vărsătorul să se simtă exclus de către populația generală. Dar majoritatea Vărsătorilor cresc și preferă să aibă un cerc mai restrâns de prieteni cu aceeași mentalitate și învață să nu fie deranjați de această deconectare.

Arhetipul inteligenței Peștilor: misticul

Arhetipul de inteligență al intuitivului Pești este cel al misticului. Fiind ultimul semn zodiacal de pe roata zodiacală, Peștii este un semn extrem de spiritual. Se spune adesea că au un picior în altă lume, motiv pentru care dau adesea impresia că nu sunt concentrați sau că sunt pierduți în nori. În mod interesant, această armonizare cu colectivul dă naștere unei inteligențe strălucitoare care nu poate fi cuantificată sau explicată, dar care totuși dă naștere celor mai extraordinare și intrigante rezultate. Dar Peștii trebuie să fie atenți la nesiguranța și la stima de sine scăzută, deoarece acestea pot sta în calea acestui arhetip al inteligenței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   inteligenta  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel