Tita Bărbulescu a fost înmormântată la cimitirul Bellu. Cine va moșteni averea regretatei artiste
Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Astăzi, marea artistă a fost înmormântată la cimitirul Bellu.

Lumea muzicii populare este tot mai săracă. Artiști de valoare se sting din viață rând pe rând, lăsând în urma lor multă durere și tristețe. După vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian și Benone Sinulescu, o nouă veste a îndoliat lumea muzicii populare. Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani, iar astăzi a fost condusă pe ultimul drum. Aceasta  își va dormi somnul de veci în cimitirull Bellu din Capitală. Regretata artistă a fost apreciată și iubită de public, iar muzica ei a ajuns la inimile multor oameni. Tita Bărbulescu a fost una dintre solistele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu. Președintele României cunoaștea toate versurile melodiilor cântate de artistă.

 

Cine îi va moșteni averea lui Tita Bărbulescu

 

Ultimii ani din viață i-a petrecut într-un azil de bătrâni, unde a fost internată chiar de fostul soț. Recent, Solistul Georgel Nucă a declarat că artista nu avea copii, iar cel care i-a fost alături în toată această perioadă a fost soțul ei și totodată, acesta îi va moșteni și averea.

 

”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu. Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor, pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpara, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei, a mărturisit artistul Georgel Nucă pentru starpopular.ro.

 

Îndrăgita interpretă de muzică populară a avut un repertoriu extrem de bogat. Aceasta a bucurat milioane de români cu peste 300 de cântece. Avea peste 40 de ani de activitate artistică și a participat în peste 500 de spectacole, recitaluri și festivaluri. Tita Bărbulescu a învățat să cânte de la tatăl său, Nicolae Bărbulescu, un cunoscut lăutar din Argeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 dec, 16:29

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: unsplash, autor Julian Hochgesang

Trucul simplu care îți răcorește mașina încinsă în câteva secunde. Trebuie să-l încerci vara asta