TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca cu orez la Survivor All Stars: „Am vrut ca relația noastră să treacă la nivelul următor”
Data publicării:
TJ Miles nu a mai așteptat întoarcerea în țară și și-a cerut în căsătorie iubita în jungla Dominicană.

Concurenții de la Survivor All Stars au avut parte de o surpriză de proporții în ediția de pe 21 mai 2024, când la proba de recompensă au fost vizitați de cele mai dragi persoane de acasă, care au venit special în Republica Dominicană. Astfel, TJ Miles s-a aflat în echipa câștigătoare și a avut norocul de a-și întâlni iubita, pe Francisca. Astfel, extrem de entuziasmat că și-a strâns în brațe din nou jumătatea, acesta și-a dorit să facă un gest de iubire ce a luat-o complet prin surprindere pe brunetă.

TJ Miles: Ea e singurul om din viața mea față de care nu simt nicio rușine, presiune, cu Francisca nu există asta, de aia pentru mine ea este cealaltă jumătate a mea. Vreau să-ți zic ceva.

Francisca: Ce ai făcut?

TJ Miles: Eu am avut un plan, dar nu mă așteptam să vii aici. M-am gândit că acesta e cel mai perfect moment pentru a îngheța pentru totdeauna acest lucru. Chiar dacă nu am multe chestii la Survivor, nu am nimic, am doar orezul ăsta. Știu că o să fiu un timp în care o să am tot ce trebuie, dar acum nu am, și vreau să-ți dau tot ce am, pe viață. Vrei să fii soția mea? Asta e tot ce am.

Francisca: Da! Te iubesc din tot sufletul meu, jur.

TJ Miles: Te iubesc așa de mult și când vin în România îți dau un inel frumos de tot și mergem în vacanță. Îmi doresc să stau toată viața lângă tine.

Te-ar putea interesa și: Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămaș șocați. Așa ceva nu s-a mai văzut: „Nu pot să cred!”

TJ Miles nu a planificat cererea în căsătorie

Astfel, chiar dacă nu s-ar fi așteptat că ziua s-ar fi putut încheia în acest fel, TJ Miles spune că e sigur de faptul că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de iubita sa, motiv pentru care și-a dorit să-i ofere tot ce are la momentul acesta, fiind vorba despre orez. 

„A fost destinul meu, soarta mea, să o cer la Survivor, orezul reprezintă tot ce am la Survivor, pentru că el mă hrănește, l-am salvat să-l am pentru zile negre. Nu mă așteptam să i-l dau pe tot Franciscăi, la o recompensă câștigată, într-un genunchi, cerând-o de nevastă. Asta e wow.”, a completat TJ Miles.

Citește și: Zanni face noi strategii la Survivior All Stars! Andrei Ciobanu, alarmat: „Visul lui este să mă vadă pe mine și pe Sorin la duel”

Acesta plănuia că o ceară de soție în România

Astfel, TJ Miles i-a dezvăluit Franciscăi faptul că avea oricum să recurgă la acest gest, în momentul în care ar fi ajuns înapoi în România. Cu toate acestea, emoția revederii a fost mult prea mare, motiv pentru care nu a dorit să-și lase iubita să plece acasă, fără să-i împărtășească sentimentele sale profunde. 

TJ Miles: Deci fii atentă, eu îmi doream să vin mai repede acasă.

Francisca: De ce faci de astea la televizor?

TJ Miles:  Ca să fie momentul ăsta pentru totdeauna. Eu am vrut să vin înapoi să fac chestia asta, trebuie să iei orezul, ești tot ce-mi doresc.

Francisca: Nu mă așteptam, eu încă nu procesez. 

TJ Miles: O să facem nunta, tot. Am vrut ca relația noastră să treacă la nivelul următor. Știam că asta îmi doresc, știam că ea o să fie mama copiilor mei, că o să fac o familie cu ea.

Citește și: De ce trebuie să ai mereu bani cash în portofel. Nicoleta Ghiriș, trucul care o să te ajute să te îmbogățești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel