TJ Miles este dependent de un aliment. Acesta a trăit foarte greu în Dominicană fără el: ”După ce am ieșit am mâncat atât de multe...”
Data publicării:
TJ Miles a vorbit despre competiția Survivor și despre cum își revine după această expereință grea.

TJ Miles a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor, fiind implicat, de-a lungul competiției, în diferite scandaluri. Totuși, în ciuda așteptărilor unora dintre colegi, acesta a ajuns destul de departe în competiție, chiar dacă nu a reușit să se lupte pentru marele premiu. Deși și-ar fi dorit să ajungă în marea finală, faimosul s-a bucurat din plin de lucrurile pe care i le-a dăruit libertatea.

”După ce am ieșit din reality show m-am spălat, am făcut cel mai lung duș din viața mea, cu apă caldă și cu săpun, și cu șampon - frumos tot! Când am ieșit din reality show eram cazat la un hotel în Dominicană, și acolo a fost prima dată când putut să mă spăl, să mănânc și să mă relaxez.”, a declarat TJ Miles, potrivit click.ro

Ce a mâncat TJ Miles când a ieșit din competiție

Resursele limitate de pe Insula din Dominicană îi determină pe concurenți să mănânce cât mai mult, atunci când părăsesc competiția. TJ Miles spune însă că prioritare pentru el au fost dulciurile.

”Când am ieșit mi-a fost poftă să mănânc carrot cake, că m-a înnebunit cât a fost carrot cake-ul ăla acolo. Însă, vreau să spun dor să mănânc orice dulce posibil. Mai mult dulce decât de sărat. Și când este vorba de dulce, eu mănânc foarte multe lucruri dulci, de la înghețată, la napolitane. Orice. Mănânc orice e dulce. Deci cam de asta mi-a fost pofta după ce am ieșit din competiția Survivor România: dulce, dulce, dulce. După ce am ieșit am mâncat atât de multe torturi de morcovi, oreo, ciocolată, dar și altele”, a mai spus acesta.

Ce a simțit TJ Miles în momentul în care a fost votat să părăsească competiția

În momentul în care a fost nominalizat să plece acasă, TJ Miles a fost încercat atât de sentimente pozitive, cât și negative.

”Deci am trăit un amalgam de sentimente când am văzut că plec și nu știam cum să reacționez - ori să mă bucur, ori să plâng. Pur și simplu eram foarte confuz și chiar încercam să procesez toate lucrurile care se întâmplau în momentul în care am fost chemat să sting flacăra. Era greu pentru mine - mă tot gândeam la lucrurile bune care mi s-au întâmplat, la lucrurile rele, tot felul de lucruri treceau prin mintea mea.”, a spus el.

Cum s-a schimbat stilul de viață al acestuia

Chiar dacă își dorește să-și reia stilul de viață pe care îl avea înainte de competiție și să meargă la sală regulat, TJ Miles spune că o perioadă vrea să se mai bucure de toate mâncărurile care i-au lipsit în Dominicană.

”Cum o să se schimbe alimentația? S-a schimbat, îți dai seama. Pentru că nu am mâncat mult duce în perioada concursului, tot ce am făcut a fost să consum dulciuri continuu. Corpul meu a avut nevoie. Dar, ușor-ușor, o să reintru în normalitate din punct de vedere alimentar, o să mă duc și la sală, totul o să fie cum era înainte, ba chiar mai bine, cu mai multă experiență în ceea ce privește sportul și alimentația. Însă acum vreau să mănânc tot ce îmi doresc fără restricții, încă mă recuperez.”, a continuat acesta.

Cu cine vrea TJ Miles să păstreze legătura după Survivor

”Prieteni” este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo. Dar am niște cunoșțințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.

O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine, nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni, dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc.”, a încheiat TJ Miles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dependent  survivor  tj miles 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel